Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sajo000

Namysłów to zapadnięta, śmierdząca dziura

Polecane posty

Więc zamknij pysk psychopato i nie chwal się tym, że mieszkasz w tej wsi. Jest masa dużo ładniejszych miejsc w Polsce.

Gość gość
to prawda, poniemiecka wiocha, takich miasteczek są dziesiątki, nic specjalnego

Gość gość
nie wiesz że to bezrobotny nieudacznik na garnuszku rodziców któremu się nudzi?

Gość gość
To nie wieś tylko namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest 60 km od Wrocławia i 40 od Opola i 50 km od autostrady A4 30 km od drogi ekspresowej S8 więc to nie jest dziura z Namysłowa do granicy z Czechami jest 120 km do Częstochowy 115 km do Kalisza 90 (Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool)

Gość gość
Pieścirogi to gmina wiejsko-miejska w województwie mazowieckim

Gość gość
To nie wieś tylko namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców x czyli wiocha ! :D

Gość gość
To miasto a nie wiocha to jedno z najbogatszych miast w Polsce w dochodzie w przeliczeniu na mieszkańca wpisz sobie w Google namysłów i poczytaj jaki ma przemysł

Gość gość
prawdziwe miasto zaczyna się od 100 tysięcy ludzi 16 tysięcy to trochę większa ale wiocha jakby nie było :)

Gość gość
A co sądzisz o mieście Olesno? Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool (i ps liczba mieszkańców nie ma tu znaczenia bo czym mniejsze miasto tym bogatsze bo dochód jest dzielony na liczbę mieszkańców w Namysłowie są dwie galerie handlowe mnóstwo sklepów barów restauracji punktów usługowych supermarketów dużo zieleni i tam prawie wszystkie drogi są gładkie jak stół i równe jak w Niemczech bo to małe miasto to czym mniejsze miasto tym szybciej można rozwinąć w Namysłowie wystarczyło kilkanaście km dróg wyremontować i już są dobre a żeby w warszawie wszystkie drogi wyremontować to ich musieli by kilka set bądź kilka tysięcy wyremontować w NAMYSŁOWIE JEST MNÓSTWO BANKÓW ORAZ DUŻO KRAJOWEGO I ZAGRANICZNEGO KAPITAŁU BO NAMYSŁÓW JEST W WAŁBRZYSKIEJ SPECJALNEJ STREFIE EKONOMICZNEJ I Z MIASTAMI JAK KALISZ OSTRÓW WLKP. CZĘSTOCHOWA OPOLE BRZEG OŁAWA NYSA WROCŁAW JEST DOBRZE SKOMUNIKOWANY

Gość gość
Odpiszcie

No i zapewne w tym 10 - tysięcznym ,,mieście'' (czytaj: wsi) ludzie tyrają za najniższą krajową. A chwalenie się zagranicznymi koncernami, które wyzyskują ludzi jak pół-niewolników to typowe myślenie dla wieśniaka, mającego zerowe pojęcie o ekonomii.

Gość gość
w moim rodzinnym miasteczku (wsi) też jest wysoki dochod na mieszkanca, to jedna z najbogatszych gmin w Polsce, jest elektrownia, zagranicza fabryka, na terenie gminy także fabryka klejów, plastiku i wiele innych mniejszych zakładów, ale co z tego skoro wiekszość ludzi dojezdza do pracy 40 km do sąsiedniego wiekszoego miasta ? a przeciętny mieszkaniec to przeciętny mieszkaniec !

Gość gość
Ja pisałem sajo o punktach usługowych supermarketach przemyśle w Namysłowie a nie w Oleśnie Olesno ma 10 tysięcy mieszkańców a Namysłów 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
W Namysłowie prawie nikt nie zarabia najniższej krajowej w Namysłowie najmniej zarabiający zarabiają około 2200 -2400 złotych

Gość gość
Pieścirogi to gmina wiejsko-miejska w województwie mazowieckim

Gość gość
namysłowski wieśniak z kompleksami :)

Gość gość
25 km od Namysłowa są ogromne zakłady stolarskie jest ich tam kilkadziesiąt czy więcej właściwie to są gigantyczne hale i ciągle nowe powstają w tych zakładach zwykły szary pracownik pracujący po 12 godzin dziennie od poniedziałku do piątku zarabia 4 tysiące do 4 tysięcy dwustu złotych miesięcznie a kierownicy i brygadziści w tych zakładach nawet 7 tysięcy miesięcznie zarabiają

Gość gość
Ja nie jestem wiesniakiem i czemu z kompleksami? Przecież prawdę pisze ja mieszkam na wsi 15 km od miasta Namysłów ale nie jestem wiesniakiem bo wieśniak nie musi mieszkać na wsi w mieście też są wiesniaki wiesniak to stan umysłu

Gość gość
I ps nie wiesz że na wsi żyje się lepiej niż w mieście i mieszkańcy wsi są bogatsi?

Gość gość
Ty masz schizofrenie wieśniaku durny !

Gość gość
Nie nie mam idioto

Gość gość
Tak... masz schizofrenie i jestes idiotą... już dawno powinni cię zamknąc w wariatkowie... głupszej istoty od ciebie nie spotkalem... pisz dalej i udlaw się tym swoim zasranym namyslowem...

Gość gość
Nie masz idioto nic więcej do roboty tylko wypisywać wciąz to samo? ze twoi rodzice ci żrec dawają za darmo pasożycie jeden- chyba nie rożnią się wiele od ciebie...

Gość gość
Faktycznie! jak można takiego darmozjada utrzymywać , ktory ru siedzi całą dobę i wypisuje w kólko to samo?

Gość gość
Zależy mi na tym by Namysłów był sławnym miastem tak jak Olesno bo Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
I przez twój durny łeb , wszyscy nienawidzą tej dziury... A czemu ty człowieku nie leczysz się u psychiatry? Przecież ty jestes chory i powinieneś się leczyć...

Gość gość
Twoi starzy powinni cię zamknąc gdzieś w piwnicy, lub w oborze razem ze zwierzętami wsioku jeden...tam byłoby ci najwygodniej...

Gość gość
Że co moi rodzice nie mają żadnych zwierząt hodowlanych idioci i wiesniakami jesteście wy bo to stan umysłu większość mieszkańców miast jest głupszych niż my"wsioki" gdyby nie wieś to byście z głodu w mieście zdechli i ps na wsi żyje sie lepiej niż w mieście...

Gość gość
PS Ja mieszkam 15 km od miasta Namysłów mieszkańcy Namysłowa są tacy sami jak wy tak samo udają wielkie miastowe paniska jak wy mimo że to małe 16 tysięczne miasto ps na wsi żyje się lepiej niż w mieście bo każdy ma duży dom często piętrowy ze strychem podwórko ogródki sady kilka hektarów pola maszyny rolnicze budynki gospodarcze więcej przestrzeni piwnice po dwie łazienki dwie kuchnie większość ludzi na wsiach tak ma mamy duże domy a wy? Gnieździcie sie w klitkach w blokach a jak otworzycie drzwi to macie obsikane obskurne klatki schodowe a my cisze spokój dużo przestrzeni podwórko żal mi was mieszczuchy

Gość gość
PS na wsiach każdy jak w mieście ma w łazienkach pralki prysznice wanny zlewy krany kible czyli wszystko to co w mieście w kuchni każdy ma lodówki roboty kuchenne zmywarki mikrofalówki tostery ekspresy do kawy itd czyli wszystko co w mieście mamy mieszkania nawet lepiej wyposażone niż w Miastach bo mamy więcej przestrzeni na wsiach więcej osób ma auto niż w mieście mamy nowoczesne maszyny rolnicze cisze spokój świeże powietrze dostajemy doracje unijne za hektar pola około tysiąc złotych mój ojciec dostaje 10 tysięcy bo ma 10 hektarów możemy sobie przed domem kawę wypić poleżeć na trawie a wy gnieździcie się w klatkach "na króliki" moi rodzice mają też firmę i jak ktoś na wsi ma firmę na łatwiej bo nie musi lokali wynajmować bo swoje budynki jakie ma na podwórku może do tych celów wykorzystać ja mieszkam 15 km od Namysłowa a mam Internet 50 mega na sekundę wszyscy w okolicznych wsiach mają po 50 mega