Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna_JJ

Ciekawe atrakcje w Kołobrzegu i okolicy

Polecane posty

Gość Justyna_JJ

Wybieramy się z rodziną na majówkę do Kołobrzegu, a że lubimy spędzać aktywnie czas szukamy jakiś ciekawych miejsc w Kołobrzegu i okolicach. Może ktoś poleci nam jakieś atrakcje, które warto zobaczyć??

Gość gość
Pieścirogi to gmina wiejsko-miejska w województwie mazowieckim

Gość gość
Na dzień dziecka zrobiłam dzieciakom niespodzianke i zabrałam na wycieczkę Polar Fish po Bałtyku i tym pomysłem były wprost zachwycone. Nawet mogły obserwować jak wygląda morskie wędkowanie, którego wcześniej nie widziały, ani nie słyszały.

Gość gość
Stegna!Kolejka wąskotorowa.

Wycieczka statkiem firmy PolarFish po Bałtyku to niezapomniane wrażenia każdego typu, a te widoki co widziałam z pokładu statku są wprost bezcenne nie wspominając już o krążących nad statkiem mewach.

Gość gość
Zrobiłam mężowi niespodziankę, a ma totalnego hopla na punkcie wędkowania, a zabrałam go na wycieczkę PolarFish związaną z wędkowaniem, by mógł spróbować sił w nowej odmianie czyli morskiej! Miał dużo frajdy, a ja bardzo mu kibicowałam. Polecamy!

Gość gość
Miałem przyjemność korzystać z oferty Polarfish, która w praktyce okazała się ciekawą i urozmaiconą wycieczką morską. Żadne tam pływanie przy brzegu a prawdziwy rejs w bezkresnym morzu. Dobrze się bawiłem podczas takiej wycieczki i polecam ją wszystkim, którzy chcą coś odkryć nowego.

Gość gość
Ja ostatnie lato spędziłam w Kołobrzegu i musze przyznać, że to całkiem fajne i sympatyczne miasto. Bez problemu można kupić pamiątki, zjeść smaczną rybę i zwiedzić muzeum wojska polskiego. Jeszcze ważną atrakcją jest wycieczka, która się odbywa po wodach bałtylku statkiem i organizuje ją Polarfish. Miasto obowiązkowo do zaliczenia.

Gość gość
Ja się dołączam do opinii mojego poprzednika i sam miałem przyjemność korzystać z takiej wycieczki. organizator Polarfish zadbał dosłownie o wszystko żeby gościom nie brakowało a funduje na dodatek rewelacyjne widoki i to całkiem za przystępną cenę. moi zdaniem świetna sprawa!

Gość gość
Też przeżyłam tę niezwykłą przygodę z Polarfish jak miałam urlop. Bardzo lubię wędkować, ale na pełnym morzu to całkiem co innego! to niezapomniane przeżycie! w cenie jescze zapewnili mi nocleg. Było rewelacyjnie!

Gość gość
ee a ja tam wolę poleżeć na plaży. Dla każdego coś miłego:)

Gość gość
No właśnie dla Każdego coś miłego.Ja lubię morze od strony plarzy i od strony pełnego morza, tak więc rejs statkiem z Polarfish jest jak naj bardziej dla mnie:)!

Gość gość
Chyba latem skorzystam:).

Gość gość
Moi znajomi płynęli tym rejsem z polarfish w Kołobrzegu. hyba w tym roku też się skusimy jak będziemy w Kołobrzegu.

Gość gość
Brzmi ciekawie!

Gość gość
Brzmi ciekawie i wygląda ciekawie. Wiem, bo widziałem morze oglądane z tej perspektywy wygląda całkiem inaczej.

Gość gość
To prawda. Morze od strony morza wygląda rewelacyjnie:)! Sam korzystałem z Polarfish dwukrotnie i za każdym razem było inaczej, ale tak samo fantastycznie!

Gość gość
Wikingiem się przepłyńcie:)

Gość gość
Ooo mój przyjaciel płynął z Polarfish i mówił, że bajka poprostu. W tym roku ja skorzystam:).

Gość gość
w kołobrzegu największą atrakcją jest plaża po prostu:)!

Gość gość
ale nie każdy lubi oglądać morze od strony plaży:). Ja wolę na statku i taką opcję daje Polarfish. to jest naprawdę niezapomniane przeżycie:).

Gość gość
Zgadza się. Zwłaszcza w wakacje jest to niezapomniana przygoda!

Gość gość
słyszałam wiele o tych rejsach i jak tylko będę w Kołobrzegu to się skuszę.

Gość gość
zdecydowanie warto się skusić. płynąłem. Było pięknie. Polecam!

Gość gość
Ja polecam coś dla fanów łowienia ryb oraz nurkowania, albo łączenia jednego z drugim http://www.nadorsze.kolobrzeg.pl/. Fajnie spędzony dzień, mnóstwo wrażeń dla całej rodziny no i cena nie odstrasza, moja rodzinka byla w tym roku bardzo zadowolona

Gość gość
W Kołobrzegu wiele jest atrakcji. To piękne miasto. Jak ktoś lubi zwiedzać, to polecam katedrę i muzeum wojska polskiego, a z takich morskich atrakcji, to wycieczki na połów ryb z Polarfish!

Gość gość
To co ktoś wyżej podał to to jest rewelacyjne!! Jak będę w Kołobrzegu, to koniecznie z Polarfish muszę popłynąć.

Gość gosciowa

Kusicie tym Polarfish. Jak byłam w Kołobrzegu, to zwiedziłam Muzeum Wojska Polskiego. Może teraz czas na morską wycieczkę.

Gość Ala

Oo fajnie, ze o Polarfish piszecie, bo w tym roku wakacje w Kołobrzegu mam zaklepane.