Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuza222

Ojciec alkoholik

Polecane posty

Gość Zuza222

Dziewczyny, nie wiem co mam robić, pomóżcie. Jestem z moim chłopakiem od dłuższego czasu, jest nam ze sobą dobrze, mamy po 21 lat. Powoli zaczynamy myśleć o czyms poważniejszym niż tylko związek. Ta myśl mnie cieszy, jest tylko jeden szkopuł, jego ojciec, który nie stroni do alkoholu. Kiedy jest pijany, zaczyna wymyślać mojemu chlopakowi, oskarża go o rzeczy których nie zrobił, rani. Ostatnio zapytał się mnie czy chce oberwać... Nie wiem jak mam podchodzic do tego człowieka. Uważam że traktuje mnie bez szacunku a tym bardziej mojego chłopaka, który jest bardzo uczuciowy i bierze to wszystko do siebie. Mam ignorować jego teksty? I jak porozmawiać z moim lubym o tym? On strasznie wstydzi się takich akcji, ja nie mam do niego żadnych pretensji, ale nie mam zamiaru tego tak zostawiać. ..

Gość gość
ja bym unikała tego jego ojca bo co mu zrobisz a chłopaka wpierała, mów mu,że nie ma sie czego wstydzić bo to nie jego wina,że go kochasz..on powinien dążyć do wyniesienia sie z domu,żeby nie musiał z ojcem przebywać..