Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka nina

chlopak sie obrazil bo scielam wlosy

Polecane posty

Gość myszka nina

nie mialam dlugich ale siegaly za ramiona, lopatki, a ze byly zniszczone to je scielam do ramion no i on sie obrazil chcial bym zapuscila tak jak kiedys - do pasa, ale wtedy wlosy choc bardzo o nie dbalam uzywalam nafty, rozne odzywki, olejkow i tak byly zniszczone wiec wole miec ladne zdrowe krotkie wlosy a nie siano na glowie a on mowi ze lepsze takie siano od krotkich :o i teraz nawija mi o dziewczynach z dlugimi wlosami, to powiedzialam "ogladaj ile wlezie bo ja takich miec nie bede" i dalej jest na mnie zly uwazam, ze obraza sie za byle co

Gość gość
Pokaż zdjecie jak wyglądasz?

Gość gość
Pieścirogi to gmina wiejsko-miejska w województwie mazowieckim

Gość myszka nina
po co?

Gość gość
pewnie że tak. wystarczy iść do trychologa to ci na kamerce pokaże jak wyglądają włosy na ich całej długości. p******el.ce z zakładów fryzjerskich nie umieją dobrze podcinać włosów. mi trycholog pokazała pod powiększeniem 200krotnym, że na długości co najmniej 5 cm od końcówek włosy wyglądają jak poprzerywane sznurki, baardzo kiepsko, dlatego też trzeba systematycznie podcinać je na tej długości - myślę, że co 2-3 msc po 5-6 cm.

Gość gość
Powiedz mu, że jak zaczną mu się robić kiedyś zakola, to też się na niego obrazisz. ;)

Gość myszka nina
on juz ma zakola

Gość gość
z wiekiem każdemu włosy robią się rzadsze, więc bez sensu nosić słabe witki aż do samej d.upy

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
pokaż mu zdjęcie dużego kuta/sa i powiedz " ty takiego nie masz, nie odzywaj się do mnie" . serio, twój fagas to jakaś ci/pka ;) niech się cieszy, że się na łyso nie oje/bałaś

Gość gość
myślę, że jakby autorka zaczęła łysieć jak to i u kobiet bywa, to ten facet nie miałby skrupułów :)

Gość gość
faceci sa tak pogięci,że płakać się chce, jak zwykle im się zdaje , ze kobieta to przedmiot, który posiadają, i oni decydują o niej.

Gość gość
boss wydał ci może pozwolenie na ogolenie pi.pki?

Gość gość
Olej go, niech sam zapuszcza to co mu z wlosow zostalo