Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście, że osoby krytykujące PIS to potomkowie esbeków i ubeków

Polecane posty

Gość gość

Skąd wynika ta prawidłowość?

Gość gość
a osoby popierające PIS to w wiekszosc***atologia, plebs, biedota, stare dziady i kler ?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
PiS to komuna terroryzująca obywateli coraz durniejszymi ustawami, niczym nie rożni się od POstkomuny

Gość gość
Nie zauważyliśmy, ze tak to określę odpowiadając na Twe zapytanie. Ja krytykuje Pis, a nie mam w rodzinie esbeków, jestem katoliczką z dziada pradziada. Więc skad wysnuwasz takie wnioski?? Doprawdy nie wiem. Choć mam swoja teorię na ten temat, kazdy kto nie mysi jak pisiory, nazywany jest esbekiem , albo zomowcem, a albo nawet zdrajcą. Myslenie tych ludzi jest płytkie, sadzą , ze jezeli bedą komus ublizać obrzucając inwektywami, to sami staną się przez to lepsi. To jest podłe i niskie zachowanie. A mają sie za dobrych i prawych. Prawda zawszezwycięzy prędzej czy później, a Ci, którym się zdaje,ze są wyrocznią niech nie przesadzają zadufaniem. Wszystko przemija a zostaje w pamięci ludzkiej ,ten kto dobry anie ten kto zły..

Gość gość
Wg statystyk: Rok temu Kopacz zadłużała Polaków na 12 milionów na godzinę Teraz Szydło zadłuża Polaków na 17 milionów na godzinę I czym różnią się komuchy z PiS od komuchów z PO??? wnioski z tego należy wyciągnąć samemu

Gość gość
Tak, są między nimi esbecy i ubecy lecz krytykantami są również normalni ludzie którzy widzą jaka komunistyczna mentalność tkwi w myśleniu pisiorów.

Gość gość
hahahaha polskie podludzie, pastuchy. czas zniknąć z mapy Europy

Gość gość
Wg statystyk: Rok temu Kopacz zadłużała Polaków na 12 milionów na godzinę Teraz Szydło zadłuża Polaków na 17 milionów na godzinę I czym różnią się komuchy z PiS od komuchów z PO??? wnioski z tego należy wyciągnąć samemu x nie mam zamiaru tego spłacać, wypi...lam z tej niemieckiej kolonii jak najdalej

Gość gość
No popatrz, a ja zauważyłam że PIS krytykują tylko osoby wykształcone, ambitne i nie zaściankowe ciekawe nie ?

Gość gość
A to ciekawe autor bo właśnie w PiSie są osoby takie jak Kryże Jasiński czy Piotrowicz przeczytaj co c***anowie mają wspólnego.

Gość gość
zauważyliście że większość która popiera PiS jest z gangu plebanii?

Gość gość
ale z jakiego powodu pisiory wstydzą się przyznać do szerzenia i uskuteczniania komunizmu vide ustawa o zakazie obrotem ziemią rolną czy socjal 500+ ? komunistyczne pisiory powinni przybić sobie piąteczki z esbekami i ubekami.

Gość gość
Napewno krytyka jest ze strony volkschdeutchów, niemieckie śmiecie nie mogą znieść, że dojna krowa nie chce im już dawać mleka. Za pomocą swoich mediów TVN, GWna i innych próbują jeszcze odzyskać tę krowę. Niestety dla nich prawdziwi Polacy nie gęsi!

Gość gość
dziś niestety ale komunizm w wydaniu unii europejskiej jak i ten komunizm w wydaniu pisiorowym jest szkodliwy dla wszystkich obywateli i przyszłych pokoleń

Gość gość
Szkodliwa jest UE i dlatego warto już zacząć myśleć o POLEXIT.

Gość gość
Szkodliwa jest UE i dlatego warto już zacząć myśleć o POLEXIT. x warto wyjść z UE i nigdy nie głosować na komunistów z POPiS