Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda 256

staram sie o dziecko

Polecane posty

czesc mam na imie magda mam 25 lat od grudnia staram sie o dziecko z moim narzeczonym troche nam to nie wychodzi bo on pracuje za granica i tak przyjezdza ze akurat ja juz jestem po tych dniach... chcialam sie spytac was co zrobic zebym nam sie udalo jestem tez o jednym jajniku wiec wiem ze ciezko ale udaje to sie kobietom.... teraz michal wraca 6 maja a mi miesiaczka przeda na 12 maja czy jest prawdopodobienstwo ze nam sie uda .... wiem ze moze mi sie okres przyspieszyc bo juz mialam tak duzo razy ostatnio dostalam 14 kwietnia a powinnam miec 21 kwietnia eh....

Gość gość
Może być ciezko :(

Gość gość
W cale nie tak łatwo jest zajść w ciążę. My staraliśmy się prawie półtora roku mieszkając razem. Ale naprawdę różnie bywa. Życzę powodzenia.

wiem ze bedzie ciezko ale musze probawac jak on wraca nie mam innego wyjscia z nim nie moge wyjechac bo tu mam swoja prace z ktorej nie bardzo narazie moge zrezygnowac a nawet nie chce bo jest okej... nie mam jednego jajnika bo useneli mi go bo mam endometrioze eh.... wiem ze moze troche zapozno sie zaczelam starac ale mysle ze bedzie wszystko okej i uda nam sie chociaz to jedno zdrowe miec dziecko...

Gość gość
wiesz z endometrioza to roznie jest, ja sie staralam 6 lat i w koncu udalo sie po in vitro. Wiecznie mialam jajowody zatkane i normalnie zadne laparoskopie nie pomagaly. Trzymam za Was bardzo mocno kciuki

nie dziekuje zeby nie zapeszyc hehhe... no moj lekarz jak bylam u niego ostatnio w marcu powiedzial mi ze akurat jestem w cyklu i mam sie starac teraz a wiesz kurcze akurat michal byl za granica i normlanie tak nie to zdraznio :) ale co zrobic

Gość gość
Bądź dobrej myśli. Pozytywne nastawienie to podstawa. Życzę powodzenia.