Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozycja 69, co o niej sądzicie ? Ja uwielbiam tak się kochać

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam dochodzić w tej pozycji. kocham kiedy moja kobieta dochodzi jednocześnie mając w ustach moje penisa. Niektórzy sądzą że jest zbyt wyuzdana

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
sądze że to nie jest normalne. Seks to ma być seks. Prosta sprawa kobieta na plecach facet na nie i tyle. A nie jakieś branie do buzi lizanie. nie wiem, jak ludzie mogą coś takiego robić

Gość gość
Wsaniała pozycja do seksualnej zawsze wcześniej bierzemy prysznic.Gdy mam ochotę na analka mąż robi lewatywę fachowo bo widział przy porodach. Gdy mam seks analny mąż zaczyna od minetki potem dopochwowy i po wtrysku biorę do ust i tak długo o******* aż stanie wtedy delikatnie wsuwa w drugą dziurkę i gdy jestem wyluzować dobija po same jądra które czuję na kroczu. Traw długo nim dojdzie i gdy czuję ciepłą spermę przytrzymując za pośladki wbitego do końca bo również zaczynam orgazm.

Gość gość
Tak mówi zboczona suka...

Gość gość
nom z moim Ejndżelem zawsze i wszędzie :) :P

Gość prawictwo pospolie 152
Ja uwielbiam tak się kochać to teraz na ******ie się tzn . kopulację mówią `` kochanie się``? to jakaś forma grzecznościowa ? a na oddawanie kału jak sie mówi ? Wypróznianie się ?

no chyba jesteście psami .. Bo one nie robią 69 psy uprawiają tylko i wylącznie pozycyjna na pieska innych nie znają wniosek ? Psami śa ci ktorzy wolą na pieska od 69

wniosek ? Psami owcami kozami końcmi , zwierzętami są ci którzy wolą na pieska od 69

Gość gość
wof wof wof auuuuuuu grrryyy bark bark

Gość gość
bardzo lubię 69 ;) Już nawet nie chodzi o to że kobieta pieści mnie wtedy ustami, tylko to że leżę a ona jest tak idealnie wypięta w moją stronę, mam do wszystkiego idealny dostęp i pieszcząc jej muszelkę mogę podziwiać jej pupę, rowek i drugą dziurkę (mój taki mały fetysz) a później delikatnie ją tez pieścić ;)

Gość gość
ja tam bym nie mogła miec k****a w ustach w czasie swojego orgazmu bo bym mogla odgryźć, poza tym to nieładnie mowić z pełna buzią :D

Gość gość
gość dziś takich fetyszystów to ja baaarddzzooo lubię :)

Gość ten_jeden_normalny
gość dziś mam traktować to jako komplement rozumiem? :P Skoro padło pytanie to staram się w kilku słowach jak najlepiej oddać sens sprawy z mojego punktu widzenia :)

Gość gość
Pożyczka Gotówkowa dla Każdego http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
69?? super sprawa :)