Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jest dobrze z praca

Polecane posty

Gość gość

Jestem z Poznania. Teoretycznie jest tu male bezrobocie, ale jak sie przeglada oferty, to ok. 90% to call center albo innego rodzaju sprzedaz na prowizji. Zarobki zaczynaja sie od 6,50zl/h (nocki w fabryce pod Poznaniem, tylko dla studentow ta atrakcja), a wiekszosc ofert to ok. 10zl/h. Na zmywak i w sprawie roznoszenia ulotek kaza przesylac CV. Praca biurowa dla osob z wyzszym wyksztalceniem (jezyk angielski, biegla obsluga komputera, znajomosc programow do faktur, mile widziane umiejetnosci graficzne i umiejetnosc tworzenia stron www, bo przeciez trzeba promowac firme w Social Media) to 1200 - 1600 (to drugie w opcji: 1200 na papierze, reszta na gebe). Jutro ide do pracy 20km od domu, praca fizyczna, za 1600 z mozliwosciami wyzszych zarobkow do 2500. W jedna strone godzina przez miasto i pozniej autobusem podmiejskim, w druga... o tej godzinie nic nie jezdzi, wiec 5km piechota, pozniej nocnym z Junikowa na Rataje z przesiadka na Kaponierze. Zycie :( Ale wole to, niz w zawodzie za 1200...

Gość gość
Pieścirogi to gmina wiejsko-miejska w województwie mazowieckim

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Hej, zawsze możesz zdalnie! Ja np pracuje w Tivron, call center z 'ciekawymi' językami (ja chorwacki.) Pracuje sobie zdalnie z domu, co jest zwlaszcza wygodne np jak mialem zlamana nogę ostatnio. Polecam jak coś ;d