Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość97

Nie odzywa się od dwóch dni..

Polecane posty

Gość gość97

Hej:-) wiem że to temat poruszany już nie pierwszy raz ale jednak chce się zaś poradzić. 3 tygodnie temu poznałam chłopaka. Pisaliśmy dzień w dzień, był miły,dobrze nam się rozmawiało. Zaproponował spotkanie na rynku . to miało być nasze pierwsze spotkanie. Miało odbyć się właśnie wczoraj w sobote. Napisał do mnie w ten piątek czy pasuje mi rynek ja powiedziałam że tak. Pisał jak bardzo się cieszy że w końcu się zobaczymy że bardziej mu zależy na tym wszystkim bo podobam mu się i mój charakter. A tu nagle..wieczorem w piątek napisał mi że nie możemy się zobaczyć bo właśnie przed chwila dowiedział się że ma pogrzeb. Nie uwierzyłam w to więc trochę mu "pojechalam" ale on przeprosił powiedział że musi jechać że mu smutno ale w następnym tygodniu się zobaczymy i zaproponował środę. Wiec ok. Zgodziłam się. Tylko szkoda ze od czasu czyli od dwóch dni cisza.. Nie będę pisać pierwsza i się narzucać. Jeżeli to prawda że wczoraj miał pogrzeb gdzieś dalej to rozumiem ale nie odzywać się do tej pory? Nie wiem co mam myśleć o tym.

Gość gość
"troche mu pojechalas"? nie zdziwila bym sie gdyby juz wcale sie nie odezwal.

Gość gość
W soboty i niedziele nie ma pogrzebow to raz, a dwa, ze o pogrzebie by sie dowiedzial wczesniej, a nie dzien przed

Gość gość
chla w weekedy i tyle odezwie się jak wytrzeźwieje