Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie Dorote Wellman?

Polecane posty

Gość gość

Ja uważam, że to fajna dziennikarka. Pomijam jej poglądy polityczne bo nie do końca się z nimi zgadzam, tzn. uważam, że nie należy z niczym przesadzać ani z tolerancją ani jej brakiem. Ale kobieta jest fajna i zabawna, lubię oglądać programy z jej udziałem. ostatnio moja tesciowa zobaczyla wellman w tv i zaczela ja objeżdżać że to babochlop i paskuda, bo jest gruba i ma krotkie wlosy. a tesciowa sama ma nadwage. wlosy fakt tesciowa ma do pasa ale wyglada to groteskowo w jej wydaniu. dlaczego ludzie tak hejuja grubych? albo kobiety nie wygladajace zgodnie z kanonem?

Gość gość
Bardzą lubię Dorotę Wellman, a od czasu kiedy usłyszałąm,że walnęłą torebką w łeb jakiemuś facetowi,aż upadł, patologii który bił szczeniaka to ją poprostu kocham :-)

Gość gość
lubię, a jej wygląd kompletnie mnie nie obchodzi, cenię ją za profesjonalizm, szczerość i wiele innych rzeczy, super babka

Gość gość
nie wiem jak trzeba byc glupim by nie lubic kogos mimo jego profesjonalizmu, tylko dlatego go nie lubic bo jest gruby albo ma wlosy krotkie. jakas ograniczona ta tesciowa twoja

Gość gość
szczeniak i torebka to jeszcze nic! całą kasę jaką dostała za reklamowanie jogurtów (400 tys zł!!) przekazała na fundację i hospicja! Doroto! jesteś wielka!!!

Gość gość
jak widać dla niektórych to nic nie znaczy, barziej cenią szczupłą seksbombę która ani złotówki by nikomu nie dała. dzisiaj wygląd rządzi niektorymi i przez ten przyzmat oceniaja ludzi :/

Gość gość
A ja jej nie lubię, bo od jakiegoś czasu zrobiła się jakaś strasznie wyniosła. Przestała też profesjonalnie podchodzic do tego co robi i gości w studio ddtvn nie traktuje równo. Jesli kogoś nie lubi, to po nim jedzie, a jesli lubi, to włazi w doopę i to na serio widać.

Gość gość
o! to zupełnie tak jak ty!

Gość gość
Tak lubie

Gość Jakie to żenujące
Tutaj temat jest o dzieciach, a nie o plotach.Wejdz na Pudelka i obgaduj ludzi.

Gość gość
ja bardzo lubię :)

Gość gość
Kasę za reklamę Lidla też oddala. Ja ją uwielbiam.

Gość gość
Uwielbiam tą kobietę! ona i Wojciechowska to kobiety z których można brać przykład.

Gość gość
wspaniały człowiek...

Gość gość
Wojciechowska niekoniecznie. Tyle opowiada o samotnym macierzyństwie. A kiedy ona zajmuje się córką? Miesiącami jeździ po świecie zostawiając dziecko w kraju.

Gość gość
tak lubie ją , fajna babka. A w zestawieniu z Prokopem to już w ogóle czad :)