Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci w dzisiejszych czasach to same bezwolne Pipy

Polecane posty

Gość gość
genderyzm to akurat byłby pożądany, od najmlodszych lat masz kontakt z drugą płcią, jej pochwą, dupą, cyckami, ma palete penisów przy dupie, a tak... popatrz co sie dzieje z ludzmi, wyrastają na jakis zjebańców

Gość gość
wychodzi teraz ta cała ideologia nadopiekuńczości i wychowywania bezstresowego w której chłopcy są wychowani na dziewczynki

Gość gość
to prawda że jest problem z wychowaniem ostatnich pokoleń, ludzie nie radzą sobie ze stresem, popadają w choroby psychicznie nie radzą sobie będąc niezaradnymi, nie tylko mężczyźni czy raczej chłopcy ale i kobiety się z tym zmagają, nie mniej nie ma co przesadzać, zawszę będą tacy co wyjdą z tego obronną ręką, męscy faceci istnieć będą zawsze a obecnie mają mniejszą konkurencje, to tak na pocieszenie ;)

Gość gość
szkoła zamiast uczyć seksu, to uczy tego i tamtego, a tak naprawde wmusza wiedze, a potem człowiek traci naturalną ciekawość świata, gdyby wyrósł na sexie, świadomość zaczeła by sie tak rozwijać, że przestał by istnieć ten cały bełkot, materializm i inne fajerwerki, bo ludzie by podążali w całkiem innym kierunku umysłem i ciałem, jak zwierzęta, w zj*****m życiu nawet zwierzęta cierpią i gubią sie.

Gość gość
Przestała by istnieć chęć egoizmu, ponieważ spełnienie seksualne powodowało by niechęć do wszelkich głupich dążeń i nikomu nie byłoby więcej potrzeba jak ma i nikt niechciał by psuć harmoni natury, która zaczełaby istnieć.

Gość yezdem
'Twoja pierdołowatość mnie rozbraja' , taki tekst usłyszałem kilka dni temu w warszawskiej komunikacji miejskiej , gdzie dwie dziewczyny w wieku licealnym jechały z kolegą i widać było , że dwie panny były bardzo głośne w czasie rozmowy, śmiechy donośne i zachowanie bezstresowe natomiast chłopak był spokojny i wyciszony , dziewczyny podpuszczały jego do rozmowy ale gdy chciał powiedzieć słowo to był zagłuszany przez młode kobiety i widać było , że zachowywał się jak 'mysz' schowana za miotłą , faktycznie kobiety miały ubaw z faceta, który nie potrafił się normalnie odezwać MĘSKIM głosem , tylko coś tam skamlał pod nosem a kobiety chciały usłyszeć od faceta , że jestem LEW , tygrys , lampart i zaraz wejdę do Twojej vaginy i odpajęczę dokładnie ! chłopak zaczerwieniony wypadł na przystanku i chyba nawet zapomniał jak się nazywa , faktycznie w oczach koleżanek jest PIERDOŁA

Gość gość
niemęscy faceci to takie fujary życiowe bez pewności siebie i odpowiedzialności za własne czyny a do tego na utrzymaniu rodziców

Gość gość
Przestała by istnieć chęć egoizmu, ponieważ spełnienie seksualne powodowało by niechęć do wszelkich głupich dążeń i nikomu nie byłoby więcej potrzeba jak ma i nikt niechciał by psuć harmoni natury, która zaczełaby istnieć. x i przez takie lewackie bzdety dzisiejsi faceci są skończonymi pipami, życiowymi nieudacznikami i przegrywami bez chęci do walki o własny byt

Gość gość
Kto miał wychować chłopców na mężczyzn skoro spora część Polaków to alkoholicy? Powojenne pokolenie spieprzyło sprawę. Facet z długimi włosami, dzwonami i koszulą w kwiatki to pipa, a nie mężczyzna.

Cześć :) Właśnie wygrałam nową kamerke go-pro !!! Nie wierzyłam a jednak to prawda. Wreszcie będę mogła nagrać filmik z moich rolkowych szaleństw :))) Chce się z wami podzielić , druga kamera mi już nie potrzebna :P Oto link do stronki , życze powodzenia ! :) http://gopro.twojanagroda.pl/c84b18fc/2