Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12344

Nie wiem czy napisać czy czekać

Polecane posty

Gość gość12344

Hejusmiech.gif wiem że to temat poruszany już nie pierwszy raz ale jednak chce się zaś poradzić. 3 tygodnie temu poznałam chłopaka. Pisaliśmy dzień w dzień, był miły,dobrze nam się rozmawiało. Zaproponował spotkanie na rynku . to miało być nasze pierwsze spotkanie. Miało odbyć się właśnie wczoraj w sobote. Napisał do mnie w ten piątek czy pasuje mi rynek ja powiedziałam że tak. Pisał jak bardzo się cieszy że w końcu się zobaczymy że bardziej mu zależy na tym wszystkim bo podobam mu się i mój charakter. A tu nagle..wieczorem w piątek napisał mi że nie możemy się zobaczyć bo właśnie przed chwila dowiedział się że ma pogrzeb. Nie uwierzyłam w to więc trochę mu "pojechalam" pisząc że dziwne że dowiaduje się dzień wcześniej wieczorem że jutro ma pogrzeb. A on na to: widzę że nie rozumiesz.." . więc napisałam że rozumiem ale nie chce czekać do kolejnego weekendu żeby się spotkać. więc zaproponował środę. po czym napisał że idzie spać i że nie będzie mi zawracal głowy.I ją mu napisałam że jak będzie wiedział czego chce i czy na pewno się spotkamy to żeby napisał bo ja go zmuszać nie będę. przeprosił powiedział że musi jechać że mu smutno ale w następnym tygodniu się zobaczymy i zaproponował środę. Wiec ok. Zgodziłam się. Tylko szkoda ze od czasu czyli od dwóch dni cisza.. Nie będę pisać pierwsza i się narzucać. Jeżeli to prawda że wczoraj miał pogrzeb gdzieś dalej to rozumiem ale nie odzywać się do tej pory? Nie wiem co mam myśleć o tym.

Gość gość
s********j

Gość gość
-pisząc że dziwne że dowiaduje się dzień wcześniej wieczorem że jutro ma pogrzeb. A on na to: widzę że nie rozumiesz.." . - dokładnie... nie zrozumiałaś. wiele kobiet by spławić faceta mówi mu że jest lesbiją, ze jest zareczona, ma chłopaka itd itd itd ... on miał pogrzeb :P