Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość szymondycz

Zegnam sie z wami tutaj bo jestem tchorzem

Polecane posty

Gość szymondycz

Po co tyle sie meczyc? Od 3lat zastanawiam sie jak skonczyc ten pieprzony swoj zywot... Jakos nie mam po co zyc. No mam madzie ktora szanuje ale przez ciagle moje nastroje zamiast coraz lepiej jest coraz gorzej morze ona lepiej zeby znalazła sobie normalnego faceta takiego bez nałogow.. Wybacz mi madziu wiem ze mocno sie kochamy ale ja dłurzej nie zniose tego natłoku mysli tych złych uczuc ktore mi ciagle towarzysza. Ja nie mam siły juz... Wiem jestem tchorzem i egoista mozesz tak na mnie mowic z reszta ciagle mysle o sobie wiec jestem egoista a tchorzem jestem bo 3lata bałem sie zabic. Kilka razy probowałem na rozne sposoby leki to lipa tylko zygalem jak kot nie umiem tego zrobic wieszałem sie to nie zauwarzyłem ze wybrałem sucha gałaz teraz postanowilem podciac sobie żyły probowałem juz nawet mocno nie boli... Zrobie to na trzezwo i nie nacpany zeby mi nikt nie p******il ze sie nacpalem i nawet mi go nie szkoda.. Jestem juz rok trzeźwy i powiem ci ze to jeden huj nic lepiej nic gorzej mam 30 lat i znudzilo mnie juz zycie nie bierzcie tego do siebie. Nara wszystkim.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować