Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domkado

herbatki na uspokojenie

Polecane posty

Cześć, od jakiegoś czasu jestem bardzo niespokojna szybko się denerwuję, nakręcam niepotrzebnie. Może to też z powodu mojej sytuacji rodzinnej, z mężem niestety nie układa mi się najlepiej ciągłe kłótnie...sami rozumiecie. Chciałabym spróbować czegoś co mnie nieco uspokoi , pomyślałam o herbatce ziołowej , ostatnio natknęłam na http://www.bifix.pl/nasze-produkty/herbaty-ziolowe Co sądzicie? Czy któraś z Was używa taką herbatkę ? Pozdrawiam gorąco :)

Gość gość
Zestaw sprawdzony przeze mnie, który działa uspokajająco i lekko nasennie: -melisa, -lawenda, -rumianek, -szyszki chmielu (taka herbatka piwna bez alkoholu:D) -mięta,

Proponuję herbatkę Yogi Tea relax, spokojny sen, albo spokojny sen z rooibos i wanilią. Na mnie działają bardzo fajnie. Ostatnio testuję również na gardło i bardzo mi pomaga.

Ostatnio kupilam w aptece herbatke ekologiczna "dla nerwusow". Sklad : owoc glogu 20%, szyszki chmielu,kwiat wrzosu,lisc melisy,klacze kozlka,platki rozy. Zapytaj w aptece i sprawdz na stronie ziolowyzakatek.pl w zakladce Ogrod Koryciny. Pozdrawiam

Gość gość
herbatka z werbeny

Ja swego czasu tez sie szybko denerwowalam, irytowalam i tracilam czesto kontrole nad soba :( straałam sie pic melise, ale z marnym skutkiem, potem brałam kropelki walerianowe i tez nie na długo pomagało... zapisałam się na joge i jakos mi teraz lepiej idzie z nerwami :)