Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Słucham sobie Eluveitie a wy pewnie nie wiecie co to

Polecane posty

Gość gość
prawilna muzyka, pozdrawiam :P

Gość gość
Nie, słucham muzyki dawnej, ty nudny stelażu z wyprzedaży sklepu metalowego.

Gość gość
black metal to takie disco polo metalu najbardziej obciachowy odłam

Od kiedy Eluveitie gra black metal bo chyba coś przeoczyłam, wydali ostatnio jakąs black metalową płyte? :D Ciekawe jakby brzmiał black w ich wykonaniu. :P Z blacku słucham ostatnio głównie Duszę Wypuścil, Morowe i Satyricon. :P

jak sie nazywal ten kawalek co w teledysku laska albo gosciu chce zleciec z wiezowca i laska albo gosciu go chce uratowac i do niego spiewa, bo z tym zespolem mi sie skojarzylo eluveitie :O :D

Gość gość
Tak się składa, że znam i tak z głowy, bez google to pamiętam "The Call of The Mountains" i '' A Rose for Epona", nie mam teraz czasu na pierdoły, sorry :-)

Gość gość
Wiem, że to kolejne twoje beznadziejne prowo, ale i tak się wypowiem. :P Zaraz po występie Eluveitie na zeszłorocznym festiwalu Metal Days (a przed występem Behemotha) mój mąż oświadczył mi się. Dlatego ten zespół, choć nigdy nie należał do moich ulubionych, już zawsze będzie miał dla mnie szczególne znaczenie. :)

MizantropiaOdraza1994 dziś a ja nie zagram, bo nie jestem kurą domową by zajmowac sie garami jezyk.gif x Ahh :P. Perkusja to zayebisty instrument, zawsze jak gram, to trace kontakt z rzeczywistoscia, jestem tylko ja i "gary" przede mna i kumple, z ktorymi gram...

gość dziś Wiem, że to kolejne twoje beznadziejne prowo, ale i tak się wypowiem. jezyk.gif Zaraz po występie Eluveitie na zeszłorocznym festiwalu Metal Days (a przed występem Behemotha) mój mąż oświadczył mi się. Dlatego ten zespół, choć nigdy nie należał do moich ulubionych, już zawsze będzie miał dla mnie szczególne znaczenie. usmiech.gif x Choy kogo interesuje twoj maz, ty, i twoje beznadziejne zycie, wypiertalaj szmato.

jakie prowo, naprawde słucham Eluveitie teraz :D Tegernako, łaaaaaaa! :D Fajnie Eluveitie zagrali na woodstocku w zeszłym roku, najlepszy koncert tego festiwalu, ale nikt mi się nie oświadczył, tylko jeden natretny brzydki stary pijany niemiec sie przyczepił i musiałam dosłownie od niego uciec bo taki rzep na psim ogonie to był :(

Gość gość
JahIthBer dziś ty chyba z tych, co to nawet milczeć inteligentnie nie potrafią, a co dopiero mówić... No, ale i tacy na świecie muszą być, tak dla równowagi w przyrodzie. :)

gość dziś JahIthBer dziś ty chyba z tych, co to nawet milczeć inteligentnie nie potrafią, a co dopiero mówić... No, ale i tacy na świecie muszą być, tak dla równowagi w przyrodzie. x Nie zgrywaj madrej szmato, bo jestes 50ta szmata w temacie kasiszatanistki, ktora zawsze gdy piertoli brednie na temat muzyki i zycia, musi wspominac swojego meza, jestes zalosna i nie zgrywaj madrej, bo ci to nie wychodzi kur/wo, niczego w zyciu nie potrafisz poza obrabaniem pal i nadstawianiem doopy, i chodzeniem do pracy 8 godzin dziennie. A sorry, przeciez ty jestes madra i nie pracujesz, bo nadstawilas kaczki swojemu mezusiowi, dlatego teraz siedzisz w domu zajmujesz sie bachorami i zgrywasz madrego w internecie, zamknij jape ty kur/wo i wypiertalaj, bo jak nie to cie zastrzele.

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 dziś Mnie chodziło nie o to, że nie słuchasz Eluveitie, tylko o to, że znowu rzucasz nazwą, którą wiele osób choćby kojarzy i piszesz, że nikt nie wie, co to za zespół. Wiem, że jaja sobie robisz, ale mogłabyś już zluzować. :P

gość dziś MizantropiaOdraza1994 dziś Mnie chodziło nie o to, że nie słuchasz Eluveitie, tylko o to, że znowu rzucasz nazwą, którą wiele osób choćby kojarzy i piszesz, że nikt nie wie, co to za zespół. Wiem, że jaja sobie robisz, ale mogłabyś już zluzować. jezyk.gif x Zamknij morde kur/wo i ciagnij wora.

Gość gość
JahIthBer dziś Obrażać też nie umiesz, bo tylko bluzgi lecą, a to potrafi nawet gimbus. :D Kolega św. Przemysława czy innego kafe-przegrywa? ;)

gość dziś JahIthBer dziś Obrażać też nie umiesz, bo tylko bluzgi lecą, a to potrafi nawet gimbus. smiech.gif Kolega św. Przemysława czy innego kafe-przegrywa? oczko.gif x Nic nie odpowiem, to internet, ale za to wyobraz sobie teraz, jak puszczam na ciebie soczystego rzyga, bo z takim tepym babsztylem jak ty to brak slow.

I tak na kafe jest nudno, więc jak jestem zaczepna zakładając takie teamty to przynajmniej coś sie dzieje :D A ty mieszkasz za granicą, czy jeździsz na ten festiwal z Polski? :P Czemu akurat Metal Days a nie bliski Brutal Assault, czy legendarny Wacken? Odwiedzasz po prostu różne festiwale w Europie, a może to twój pierwszy taki wyjazd? :P

Coz ja mysle kasiaszatanistka, ze ty zbyt wygorowanego gustu nie masz, duzo kapel znasz, a wiekszosc tych kapel to szajs. :)

Gość gość
Ja już mam sklerozę i jak ktoś rzuci hasłem, żeby wymienić utwory jakiegoś zespołu, o którego istnieniu wiedzą tylko konkretne osoby, zainteresowane tym rodzajem muzyki, potrafię wymienić z biedą dwa, trzy najczęściej. Nie uczę się tego, tyle mi pamięć mimowolna podpowiada. Mam się zapaść pod ziemię ze wstydu, nie wiem :-)

Gość gość
Taka Jestes troo i z******ta mhrooczna dark lejdi a wlazlas na kafe i robisz z siebie cudne zjawisko-posmiewisko. To przekonanie o nieskonczonej z******tosci wlasnie odrzuca od Ciebie wszystkich, ktorzy Chcieliby cokolwiek napisac. Idz lansowac sie gdzie indziej, nie za niskie progi dla takiej damy? Kura domowa nie Jestes bo sadzac po roczniku Jestes rozpieszczona gowniara jeszcze na utrzymaniu rodzicow,ktora nawet w niedziele przesiaduje tutaj.

Gość gość
No i też sobie słucham teraz. Tak ogólnie zrobiło się nudno na tym forum, nie ma już bardzo z kim i o czym rozmawiać. Dla mnie łatwiej słuchać black metalu niż rozmawiać o nim, bo tak naprawdę nie każdemu ten rodzaj muzyki jest do szczęścia potrzebny