Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedzieć jego żonie

Polecane posty

Gość gość

Że wielokrotnie proponował mi seks i że mówił że mnie kocha, dawał kwiatki, chciał się umawiać na randki itd... Czy po prostu olać temat?

Gość gość
Ja bym napisała list, żeby miała go na oku ...

Gość gość
ja bym chciała wiedzieć gdybym była w sytuacji żony ale jak jej powiesz to przygotuj się na to że cię wyzwie bo to normalna reakcja jest bez względu na to czy ci uwierzy czy nie jak cię jej chłop wkurza to zajmij postawę taką iż powiedz żonie w ten sposób żeby powiedziała coś swojemu bo ten się do ciebie klei

Gość gość
Żeby powiedzieć jego żonie, musiałabyś mieć twarde dowody. Bo inaczej on jej wmówi, że to ty proponowałaś romans, on odmówił i teraz się mścisz. I to ty wyjdziesz na tę najgorszą, a nie mąż którego kootafon swędzi. Ale postraszyć patafiana zawsze możesz, żeby raz na zawsze się od ciebie odczepił.

Gość gość
Swędzi go kootas i to bardzo. Czasem też tak dziwnie, niezbyt dobrze mówi o swojej żonie. Lepiej dać temu spokój w sumie.

Gość gość
Zagoz mu że jeżeli nie zmieni nieodpowiedniego zachowywania się wobec Ciebie powiadomisz żonę.

Gość gość
Powinny zony wiedzieć o takich sprawach. Ja bym jej wysłala list i podała co i jak. Niech wie i go zapyta. Na pewno będzie go w przyszłości mieć na oku. A on niech dostanie po nosie

Gość gość
chciał ciebie wydymać jak dmuchaną lale i porzucić przy byle okazji?