Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko przestało jeść

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko jadło bardzo fajnie, w zasadzie wszystko lubiła, od jakiegoś czasu zauważyłam, że coraz więcej rzeczy nie chce jeść, nie chce też próbować nowych rzeczy i mówi że jej nie smakują, posiłki zaczynają przypominać koszmar, to jej jedzenie było dla mnie taką podporą, bo ogólnie dziecko to typ jojczydła, nie zmuszam jej do jedzenia.Ona nie je słodyczy więc to nie w tym problem, po prostu nie wiem co się z nią dzieje, dziecko ma 3 lata

Gość gość
Tak zazwyczaj zaczyna sie rak, zbadaj ja porzadnie, idx do tylu specjalistow az ktos cos znajdzie

Gość gość
Niejadek - też taka byłam. Posiłek trwał czasami 2 godziny

Gość gość
ja też mialam taki problem z córką. Nie zawsze to oznacza jakieś straszne choroby ale najlepiej zabrać dziecko do pediatry. Mi pomogli lekarze z tej poradni http://www.larmed.pl/.

Gość gość
Normalny etap tzw. wybiórczości pokarmowej. Jeśli wyniki badań są ok, dziecko jest zdrowe, wesołe itp. to nie masz się czym martwić, nie zmuszaj jej do jedzenia, niech je co chce (zdrowo oczywiście), z czasem proponuj kolejne potrawy. Polecam książkę "Moje dziecko nie chce jeść", powinna cię uspokoic.