Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drażni mnie obecność kobiet.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem dlaczego. Ostatnio w busie jechał facet z dziewczyną, ona siedziała koło okna, ja przed nimi. Gdy ją zobaczyłem, ogólnie myślałem o niej, to czułem jakąś niechęć, obrzydzenie, drażliwość. Chociaż dziewczyna nie była brzydka, wręcz przeciwnie Skłonności homo nie mam.

Gość gość
I przyszedłeś zwierzać się z tego na forum dla kobiet. A podobno to kobieca logika powala. :D

Gość gość
Ale tutaj siedzą również faceci. Dlatego napisałem.

Gość gośćmikaaaaa
pewnie czujesz czym emanuje dana osoba,kobiety są o wiele gorsze od facetów,są interesowne,zawistne zazdrosne ,faceci jeśli nie mają obsesji władzy to sa tylko niewolnikami fiuta,ja tez nie lubię obecności kobiet chyba że jest to jednostka bardzo delikatna i łagodna

Gość gość
Coś w tym jest. Jak patrzę nieraz na kobiety, przyglądam im się, to myślę sobie właśnie o ich interesowności, egoizmie, wredności. Unikam kobiet i ich towarzystwa. Źle się w towarzystwie kobiet czuję, jakoś niezręcznie i skrępowanie.

Gość gość
niestety, ale jesteś pedałem

Gość gość
Nie jestem, bo nie podniecają mnie mężczyźni. Jestem hetero, bo seksualnie podniecają mnie kobiety, ale moralnie mnie drażnią i osobowościowo.

Gość gość
Nie jestem, bo nie podniecają mnie mężczyźni. Jestem hetero, bo seksualnie podniecają mnie kobiety, ale moralnie mnie drażnią i osobowościowo. x tak jest przeważnie wtedy, gdy przebywasz między patologią mnie również drażnią patologiczne niewiasty o prymitywnej osobowości bez jakichkolwiek oznak kultury i wychowania

Gość gość
Ale ja widzę to u kobiet. Przenika mnie ich osobowość, ich wyrachowanie, wrodzony egoizm i dbanie o własną dupę. Wszystkie kobiety są interesowne. Źle czuje się w ich towarzystwie. Mój instynkt sam reaguje agresją, drażliwością, obrzydzeniem na kobiety.

Gość gość
Ale ja widzę to u kobiet. Przenika mnie ich osobowość, ich wyrachowanie, wrodzony egoizm i dbanie o własną d**ę. x a co niby od nich oczekujesz? dbanie o twoją doope? każdy jest na swój sposób egoistyczny i bardzo dobrze bo inaczej wykorzystywanie przez emocjonalne pasożyty byłoby niezwykle uproszczone oczekując bezinteresowności od kobiet jesteś właśnie takim emocjonalnym wampirzym pasożytem którego należy dekonsporować i piętnować na każdym kroku

Gość gość
Napisałem prawdę, więc zabolało nie ? W*********j!

Gość gość
Napisałem prawdę, więc zabolało nie ? W*********j! x sam wypi....laj pedalski pasożycie

Gość gość
Tylko od pedałów potraficie wyzywać, bo ktoś może czuć niechęć do kobiet, ze względu na ich obłudną naturę.