Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2016 Dawaj z edukacją w domu to się jej przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 1998 Napisano Maj 2, 2016 Natalia jak to się zaczęło i kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 1998 Napisano Maj 9, 2016 Natalia jak to się zaczęło i kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatka natalia Napisano Maj 12, 2016 Niedługo wszystko dokładnie opiszę. Nie dawno miałam polowanie do przeprowadzki i nie wszytko jest jeszcze zrobione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nastolatka natalia 1 Napisano Maj 12, 2016 *pakowanie autopoprawianie tekstu :-P :-P B-) B-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość1998 Napisano Maj 26, 2016 Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nastolatka natalia 1 Napisano Maj 28, 2016 zaczęło to się kiedy miałam 13lat w urodziny. Dostałam gorset i sukienkę oraz spódnicę z wysokim stanem i tu się zaczęło bo do niej się nie mieściłam ale po założeniu gorsetu było ok tylko był problem że ona była obcisła i nie miała zamka no i mamusia wpadła na pomysł, żeby się pobawić w pieluchy. Po ponad pół roku dostałam sukienkę do której musiałam zakładać rękawiczki ale mama stwierdziła że mam za dużą talię i sukienka poszła do przeróbki no i zaczeło się sznurowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2016 a co z tą przeprowadzką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość1998 Napisano Czerwiec 8, 2016 Jak tam przeprowadzka ? Masz rodzeństwo ? I co z twoimi kuzynkami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość1998 Napisano Czerwiec 22, 2016 Natalia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2016 Powiedz jej że nie chcesz być przypięta do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 1998 Napisano Lipiec 17, 2016 Natalia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nastolatka natalia Napisano Lipiec 25, 2016 To przywiązywanie jest poto bym nie mogła zdjąć gorsetu w nocy a także żebym była na plecach bo to zdrowa pozycja. Moje kuzynki mają podobnie ale to wszystko ma być mniej restrekcyjne, przynajmniej chce tak ciocia. Napewno będą łagodniejsze kary. Jest nas czworo od września będziemy uczone w domu. Każda ma własny pokój. Jest duży pokój w którym będziemy się uczyć, także ogród przystosowany do spacerów na wysokich obcasach. Moja siostra niedługo rozpocznie bodbny trening talii jak my Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 5, 2016 i jak tam rok szkolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2016 ja też tak chcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nastolatka natalia 1 Napisano Styczeń 26, 2017 ale ja się przyzwyczaiłam się do gorsetów i obcasów i rękawiczek do ramion. Każda dziewczyna powinna mieć możliwość być wychowywana w gorsecie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GinnyPotter Napisano Luty 7, 2017 Podnoszę wątek! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2017 ja bym chciała być tak wychowywana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2017 współczuje tobie przy tych temperaturach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2017 durne prowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2017 Natalia i jej mama https://68.media.tumblr.com/bea4950131aa787d706870463a6cdc3e/tumblr_nrdsktIR501u5ddqjo2_250.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2017 a tu z kuzynkami https://68.media.tumblr.com/3f7b10ef716a88c65671b4a71040a60e/tumblr_n6t0vr3Cuy1ra163eo1_r1_250.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2017 a tu z siostrą i kuzynką https://68.media.tumblr.com/b9113cc80bc397fc598085651cf38397/tumblr_ngucweAAcU1qg33xyo1_250.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2017 a tu podczas kary https://68.media.tumblr.com/b000ff2c64a50650d1c9b844c14fc302/tumblr_mw4572UtwC1ra163eo1_250.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2017 Dla mnie to jest ściema i wymyślony jakiś banał. Ja rozumie że spać można w rajstopach i pampersie bo sama tak śpię , ale takie niby kary że związana liną? Wyssane z palca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2017 Dla mnie to jest ściema i wymyślony jakiś banał. Ja rozumie że spać można w rajstopach i pampersie bo sama tak śpię , ale takie niby kary że związana liną? Wyssane z palca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 O co z tym w ogóle chodzi? Nie rozumiem tego typu wychowania. Wydaje mi się że to co się dzieje jest bez sensu. Przywiązywanie, kneblowanie itd. Jak jakiejś niewolnicy. Każdy obrońca praw człowieka powinien coś z tym zrobić. To traktowanie jest nieludzkie. Może ktoś mi napisać jak takie coś się nazywa? Rozumiem, że nie jesteś jedyną osobą, która tak ma i chciałabym wiedzieć skąd biorą się takie chore pomysły w głowach "matek". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2018 Prowokacja i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2018 To co twoja mama ci robi to moim zdaniem jest nienormalnr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KasiaTomek Napisano Marzec 13, 2018 Hejka. Mam na imię Kasia. Mam 15 lat i chodzę do 2 gim. Trafiłam tutaj zupełnie przypadkowo ale myślałam że to będzie trochę związane ze mną. Ja urodziłam się chłopcem, ale jak zaczęły mi rosnąć piersi ciocia z Panią doktor stwierdziły że lepiej będzie dla mnie jak będę dziewczynką. Miałam wtedy 10-11 lat jakoś. Rajstopy są u mnie obowiązkowe co dzień, jak i inne tego typu rzeczy, bo męskich ciuchów mam całkowity zakaz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach