Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

senior product manager co to za stanowisko??moze mi ktos wyjasnic?prosze..

Polecane posty

Gość gość

senior product manager co to za stanowisko??moze mi ktos wyjasnic?prosze..

Gość gość
PYTAM BO MOJA SIOSTRA WCZORAJ DZWONILA DO RODZICÓW Z KRAKOWA ,ZE DOSTALA AWANS NA STANOWISKO SENIOR PRODUCT MANAGER W DZIALE W KTÓRY PRACUJE OD KILKU LAT. Siostra pracuje w portalu INTERNETOWYM (interia.sa) Mozecie mi wyjasnic co to za stanowisko .bo moja matka oczy wystawia i pyta mnie a ja SAMA nie wiem :) Siostra powiedziala tylko rodzicom ,że to takie wyzsze niz do tej pory miala stanowisko w korporacji i tyle.nie utrzymuje z nia dobrych relacji ,więc nie zamierzam do niej dzwonic i pytac dokladnie ,ale sama ciekawa jestem.

Gość gość
O jezu starszy specjalista od produktu roznie to bywa ale zwiazane z marketingiem badaniami rynku analizami dosc dobrze platne

Gość gość
product manager to osoba która zajmuje sie nadzorem rozwoju i sprzedaży produktu (w tym wypadku strony internetowej), a pozycja "seniora" to po prostu pokreślenie długiego stażu i doświadczenia (plus więcej kasy)

Gość gość
Dobrze płatne?Czyli zarobi pewnie więcej niż 2 tysiące zlotych.Ona pracuje w Krakowie ,więc zarobki mniejsze niz w Warszawie. Natomiast ona nigdy nie chce się przyznać ani mnie ani rodzicom ile dokładnie zarabia...

Gość gość
pewnie tak (chociaż pewnie sporo więcej), w każdym razie pogratuluj siostrze. Nie ma co porównywać do Warszawy bo i życie tam jest droższe, a ona pewnie będzie teraz żyła na całkiem niezłym poziomie.

Gość gość
Rodzice mieli ostatnio straszne klopoty finansowe i ja malo zarabiam ,ale pomagam jak mogę,Siostra natomiast nigdy nie chciala ani grosza dac ,bo twierdzi ,że życie jest drogie w mieście.Nigdy tez nie przyznala sie ile zarabia-nawet własnym rodzicom.Uważa ,że rodzice wygadaja to dalszej rodzinie(tacy sa ,że nic nie utrzymaja przy sobie niestety) ,a ona nie chce by każdy znał zarobki.

Gość gość
kolejna pusta paplanina na temat nudnego jak flaki etatu?

Gość gość
w takiej sytuacji pewnie zrobiłabym to samo co siostra.

Gość gość
twoja siostra ma rację ,że nie przyznaje sie do zarobków:) pewnie się wstydzi ,ze mało zarabia :) w krakowie zarobki marniutkie.

Gość gość
albo nie chce żeby się pijawki przyssały. Tak czy inaczej dobrze robi bo...to nie jest wasza sprawa ile zarabia

Gość gość
nie interesuje mnie to ile zarabia siostra ,chce tylko jak wytlumaczyc rodzicom co to za stanowisko pracy.bo brzmi dziwacznie

Gość gość
Moim zdaniem powinna zarabiac miedzy 3 a 5000 netto na pewno, jakies szanse, ze wiecej.

Gość gość
zaloze sie ze twa siostra zarabia nawet więcej niz te 2 tysiące.

Gość gość
pracuję na tym samym stanowisku, również w Krakowie ale w innej branży-budowlanej i zarabiam 4800 na rękę.

Gość gość
glowny kierownik produkcji?

Gość gość
jak pracuje w dziale IT to zarabia niezłą kaske, a jak od strony marketingu to pewnie już nie tak dobrze

Gość gość
produktu, nie produkcji ;)

prosto i na temat sprzedawca ale senior product manager brzmi o niebo lepiej, peawda? czasami głupota polaków (celowo z małej) jest porażająca

Gość gość
Ewa - akurat tym razem nie masz racji. To jest osoba która nadzoruje sprzedaż, a nie sprzedawca.

Gość gość
np. zajmuje się budżetem, warunkami umów z dostawcami i wspólnikami, zajmuje się marketingiem. Zalezy od biznesu

Gość gość
ewka gość piszący powyżej ma rację.

Gość gość
ewa mylisz się..jaki sprzedawca? moj brat jest senior product i pracuje w mediach .to jest stanowisko kierownicze.poczytaj ewo o tym zanim zaczniesz wprowadzac w błąd ludzi.jego praca polega na nadzorowaniu ludzi ,którzy sa jego podwładnymi.często lata do ameryki i francji czy innych panstw ,żeby dopilnowac jak to tam wygląda i zawrzec umowy z nowymi kontrahentami.trzeba w tej pracy znac jezyk biegle obcy itd.

umowy ze wspólnikami? umowa spółki jest pisana przez prawnika raz na zawsze i ewentualnie przez niego zmieniana umowy z dostawcami? nie rozśmieszaj mnie, pisze się je wg schematu, wstawienie danych firmy i elementów "ruchomych" to zajęcie dla licealisty od budżetu jest księgowość od marketingu jest dział reklamy

Gość gość
co to jest it? czy to nie wlasnie media tez internetowe?

Gość gość
Ewa - gdyby każdy z tych działów pracował sam sobie to nic nigdy nie zostałoby załatwione. I od tego jest własnie product manager - on zajmuje się nadzorem tych spraw. Zanim umowa zostanie podpisana trzeba z klientem porozmawiać, ustalić szczegóły współpracy. To nie jest takie łatwe jak mówisz.

jest łatwe, bo sie tym zajmuję i wiem, o czym mówię i nie mamy działu reklamy, a prawnik jest 2 godziny w tygodniu, z ksiegowym za to nie da sie normalnie porozumieć praca jest prosta jak sranie i nie musze nazywać się manago, wystarczy - zaopatrzeniowiec :)

Gość gość
Ewa - to może twoja firma tak działa, ale nie każda ma taki na odwal się system. Może w twojej branży można wszystko załatwić w 10 minut, ale nie wszędzie tak to działa. Zwróć uwagę, że kilka osób podało podobny opis zakresu obowiązków tylko ty się nie zgadzasz. Na miejscu klienta zastanowiłoby mnie dlaczego rozmawiam z prawinikiem który nie ma pojęcia na temat produktu, a nie z kimś z działu zarządzania usługą i czemu nie ma jednej osoby do której można się odezwać w razie problemów.