Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

senior product manager co to za stanowisko??moze mi ktos wyjasnic?prosze..

Polecane posty

jest jedna osoba - ja nią właśnie jestem akurat nie sprzedaję, tylko kupuję wszystko do funkcjonowania firmy, gdzie mam 260 pacjentów i 180 pracowników więc może nie opowiadaj, że robię na odwal, bo wszystko funkcjonuje dobrze od lat i nie zapowiada się, żeby miało się to zmienić ja wiem, że lepiej jest powiedzieć, jakie to się ma wielkie kompetencje i umiejętności i jaki to wysiłek zrobić transakcję no, może na szczeblu wielkich koncernów paliwowych, samochodowych czy w sektorze bankowym ale w normalnych firmach to jest jeden wielki bzdet, średnio inteligentna osoba robi to jednym palcem no, ale papier i internet jest cierpliwy, można wychwalać swoją genialność pod niebiosa :)

Gość gość
gość dziś Ewa - gdyby każdy z tych działów pracował sam sobie to nic nigdy nie zostałoby załatwione. I od tego jest własnie product manager - on zajmuje się nadzorem tych spraw. Zanim umowa zostanie podpisana trzeba z klientem porozmawiać, ustalić szczegóły współpracy. To nie jest takie łatwe jak mówisz. x masz rację.

Gość gość
zaopatrzeniowiec to pozycja z dużo mniejszą odpowiedzialnością, może właśnie dlatego nie wiesz ile pracy wchodzi w sprzedanie produktów które ty tylko zamawiasz. Ktoś kontroluje to czy dobrze wykonujesz swoją pracę. No i nie każda firma ma fizyczne dobra które sprzedaje.

Gość gość
ewa ty naprawde nie rozumiesz,ze to stanowisko wymaga cholernej pracy calymi dniami i w domu jeszcze stosy papierów i milion projektów na glowie..moj BRAT jest na takim stanowisku w wirtualnej polsce i wiem jak to działa..on jest jednym wielkim stresem..wszystko jest na jego glowie doslownie.PRACUJE PONAD SILY I CZESTO SIEDZI W BIURZE DO 23 NAWET..STRES JEST STRASZLIWY..NIE WYRABIA SIE Z PROJEKTAMI NAWET.WIĘC NIE CHRZAN I DOCZYTAJ CO TO ZA PRACA ..

nikt mnie nie kontroluje, bo nie ma takiej potrzeby prawnik parafuje mi umowy, na które rzuci okiem albo i nie, bo też ma do mnie zaufanie nie kupuję tylko dóbr materialnych kupuję wszystko od żarcia po samochody, leki i licencje programów prościzna :)

Gość gość
sorki za literówki i styl ale krew mnie zalewa jak czytam jakąs ta ewe ,która udaje ze wie o czym pisze ,a nie ma pojęcia...moj brat przez te prace nie ma zycia,,,ciągle delegacje ii wyjazdy..nie ma nawet kiedy wydac kasy która zarabia..jest pracocholikiem..odpowiedzialnosc straszna jest na tym stanowisku bo on musi negocjować z klientami. a nie tylko wciskac je jak ewa..

no to słaby jest, widać zupełnie nie radzi sobie z pracą ja mam 7,35, zamykam drzwi, wsiadam do samochodu i zaczynam życie prywatne

Gość gość
ewa - wybacz, ale mam wrażenie, że ty naprawdę nie wiesz o czym mówisz. Twoje podejście nie działa w dużych firmach, a już na pewno nie w tych których produktem są usługi internetowe, a nie leki i "żarcie".

no dobra, czasem po godzinach zadzwoni jakiś dostawca bo nie pamięta, w jakich godzinach pracuję tyle na ten temat :)

Gość gość
ewa ale ty masz naprawde proste stanowisko pracy..nie porównuj tego z seniorem w korporacji..poczytaj blagam o tym a wtedy sie dowiesz. moj brat nawet nie ma czasu zjesc a co dopiero obejrzec tv..a ty jak widac nawet na kafe masz czas..wiec nie porownuj sie z moim bratem..jestes zwyklym zaopatrzeniowcem chyba.

Gość gość
sprzedaz uslug internetowych to banalna sprawa -co wy tu piszecie ,że to jakieś cięzkie:):):) sprzedaje sie uslugi internetowe jak kazdy produkt .co w tym trudnego?

Gość gość
to, że na większa skalę to dosyć skomplikowany proces w który wchodzą duże pieniądze dużych firm. Jak kampania reklamowa np. ma budżet kilku milionów to nie chcesz żeby każdy sobie coś tam robił bez osoby nadzorującej i reprezentującej firmę przed klientem.

Gość gość
okey ale gdyby to bylo jakies wazne stanowisko to by bylo dobrze platne. NIE SĄDZICIE???

Gość gość
Ależ takie stanowisko JEST dobrze płatne - koleżanka zarabiała jako Product Manager parenaście tysięcy. Zależy od firmy i konkretnych obowiązków. Sprzedażą zajmuje się sprzedawca :P a nie product manager.

Gość gość
tak jasne-twa kolezanka to zwykła bajkopisarka . chyba ze pracowala za granica i tyle zarabiala. wtedy uwierze.

Gość gość
na pewno więcej niz 2 tysiaki.ile naprawde nie wiem

Gość gość
u mnie w firmie project manager zajmuje sie współpracą z IT, koordynuje projekty systemowe i produktowe. W zależnosci jakiego projektu jest managerem, ten projekt koordynuje. Także zazdrośnice - ze sprzedawcą nie ma to nic wspólnego

Gość gość
project manager to lepsze stanowisko autorka pyta o product manager.

Gość gość
mysle ze więcej twa siorka zarabia niz te 2 tysie.w krakowie zarabia sie zawsze mniej.

Gość gość
NO DWA ZAROBI NA BANK.