Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mój facet mnie szanuje?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestesmy ze sobą 4 lata i mamy po dwadzieścia pare lat. On był moim pierwszym a ja jego "kolejną". I od samego początku seks nie zrobił na mnie takie łał jak na to tyle czasu czekałam. Nie oczekiwałam hotelu i luksusów ale jak na pierwszy raz powinien sie postarac a nie tak w aucie na odwal sie ale mniejsza z tym. Od dłużeszego czasu nie mam ochoty z nim na seks bo co chwile w trakcie słysze ze sie nie umiem postarac, bo zaraz mnie coś zaboli i mam problem z robieniem loda gdyż nie włoze go głeboko tak jak on by chciał poniewaz mam refluks żołądkowy i odrazu mam odruch wymiotny juz raz była taka sytuacja ze porostu az darł sie na mnie w trakcie zebym to zrobiła chociaz raz głebiej nawet jakbym miała zwymiotowac i tak sie stało własnie zwymiotowałam na niego... i mowi mi ze jestem jakis dziwoląg, ewenement ze nie umiem go głebiej niz za grzybka włożyc jak ponoc wszyscy potrafia tylko nie ja i przez to są kłotnie bo juz unikam tego jak ognia i nie mam ochoty...

Gość gośćmi
A czy rzeczywiście jest tak jak piszesz?? Że się nie starasz itd?

Gość gość
Nie szanuje cię wcale. Kopnij go w dupę tak zeby mu gebą też wyszło to może coś zrozumie.

Gość gość
są ludzie z tak skonstruowanymi stawami skoroniowo-zuchwowymi, że naprawdę nie potrafią szeroko otworzyć buzi, czy to u dentysty czy przy lodzie. nie ma się co śmiać. facet buraczan

Gość gość
a jak mam sie starać jak z tego przyjemnosci nie mam?? seks to jest jakis wf?? ze ja sie przy tym wiecej namęcze niz mam przyjemność??

Gość gość
Nie kocha Cię, za dużo por,nosów się naoglądał :O

Gość aron
Twój facet ma cię za nic.4lata za karę.

Gość Iczi
Zostaw go , to nie jest facet dla Ciebie . 4 lata to juz dlugo , zostaw go bo sie wciagniesz w lata , a wtedy on zostawi Ciebie . Uciekaj , poznasz kogos innego

Gość gość
dziewczyno to d**ek jest. nie zastanawiaj się tylko walnij chama. Nawet gdybyś nie miala refluksu, to nie musiałabyś robić mu głęboko. Niech sobie sam obciągnie małpiszon wredny. Co za cham.

Gość neneski
I jeszcze tu powiem dobranoc:) Dobranoc :) 🌻

Gość gość
powiedział mi ze mnie szanuje ale to są juz jego złości ze nie umiem sie postarac dla niego i to zrobic i twierdze cały czas ze nie dam rady..