Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walkingdead

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość walkingdead

Witam, uprawiałem z moją dziewczyną "niby" seks. tzn wszedłem w nią po jajeczkowaniu już w czasie dni niepłodnych ze 3 razy bez zabezpieczenia, a później już w okresie kiedy ma się zacząć okres też ze 3-4 razy. Nie byłem nawet blisko wytrysku, wycofałem się, sprawdzałem także czy coś nie wycieka i nic nie było. Czy to możliwe że moja dziewczyna zaszła w ciąże? Na dniach ma dostać okres (dziś, jutro lub pojutrze), bolą ją lekko piersi, lecz zamiast bólu podbrzusza boli ją żołądek i wymiotowała. Jestem w panice. nie wiem co robić.

Gość gość
Na tym etapie ciąży się nie wymiotuje. A poza tym w waszym przypadku i tak do tej ciąży nie mogło dojść.

Gość gość
W dni niepłodne nie zachodzi sie w ciąże ale pamiętajcie że stosunek przerywany to żadna metoda ( ja zaszłam w ciąże w ten sposób) a cykl może sielę przedłużyć, owulacja przesunąć i ciąża gotowa.

Gość walkindead
eh wiem wiem... :( tzn tak do końca nie jestem pewien czy to na pewno były już całkowite dni niepłodne. bylo ok 4-5 dni po jajeczkowaniu. ale to było dosłownie 2-3 razy i się wycofałem...

Gość walkingdead
Powiedziala ze nie zrobi, bo ona wie ze to nie to. I jej nie przekonam... Ja nie moge juz. Jak sie nie polepszy to dzwonie po pogotowie. Masakra jest. Ma drżenie i drętwienie rąk, bóle głowy, stan podgorączkowy.

Gość gość
Czego nie zrobi? Testu? A czemu się tak głupio bawicie a teraz panika? jeśli jest chora to niech idzie do lekarza a nie dzwoń po pogotowie bo oni nie są od leczenia grypy.

Gość walkingdead
koniec z tymi głupimi zabawami... nigdy więcej ;/... to jużwolę kupić zapas gumek żeby były, nawet jeśli się ich nie zużyje niż później czekać i martwić się na zapas... okresu oczywiście wciąż nie ma. Jeszcze ją trochę dziś mdliło ale wypiła miętę, zjadła trochęsucharów, przespała się i przeszło. Mówi że jajniki ją bolą więc mam nadzieję że okres jest blisko...

Gość walkingdead
tylko teraz już może być za późno na poprawę. Eh nie wiem co zrobimy. jestesmy na 3 roku studiów, a ślub planowaliśmy gdzieś dopiero za 2 lata...

Gość gość
test i tyle w temacie.