Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciolka2016

dlaczego facet sie tak zachowal

Polecane posty

Gość przyjaciolka2016

moja przyjaciolka, najlepsza zreszta jest wyjatkowo piekna kobieta. podoba sie prawie kazdemu facetowi. jest tez dobra, ciepla osoba nie jakas plastikowa lalka. ostatnio spotkala faceta- rownie urodziwego jak ona. wyznawal jej milosc, chcial miec z nia dziecko blabla bla. sprawial wrazenie zakochanego a moze nawet nie sprawial tylko byl. widzialam to z boku i wg mnie zapowadal sie powazny zwiazek. dosc szybko sie przespali. znajomosc trwala dokladnie 11 dni. po tym czasie ja przestal sie do niej odzywac. czy mozliwe aby facet scnemnial ze kocha aby wykorzystac? nurtuje mnie to pytanie, jest to moja przyjaciolka, jest jej przykor chciala bym ja jakos uspokoic ale nie mam pojecia o co chodzi. osobiscie przychodzi mi do glowy, ze zbyt szybko sie prxespali ale ja przespalam sie ze swoim obecnym facetem po 6 dniach znajomosci a jestesmy razem od 6 lat wiec to nie regola.

Gość gość
czy mozliwe aby facet scnemnial ze kocha aby wykorzystac? Xxx Skoro przestał sie odzywać to chyba oczywiste nie? Twoja koleżanka została wykorzystana z powodu swojej urody. Nie pierwsza i nie ostatnia...

Gość przyjaciolka2016
jasne. tylko. ze on snul wobec niej plany. przez ten krotki czas zapoznal ja ze znajomymi, opowiadal o niej rodzicom, pozkazywal zdjecie. rowniez z jej rodzina sie chetnie zapoznawal sie a nawet planowal otworzyc na jej nazwisko firme (powody ekonomiczne). moim zdaniem o cos innego chodzi ale nie moge tego rozgryzc.

Gość gość
slaba w lozku?

Gość przyjaciolka2016
slaba w lozku- nie ma opci. glupio mi to pisac ale juz ten temat z kolezanka omowilam. podobno byl zadowolony. mial orgazm przed nia przepraszal, ze nie da rady poczekac na nia. i inne takie wiec to raczej odpada.