Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię z nim być, ale uzależnił mnie od swoich pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, Mam nadzieję, że mi jakoś pomożecie, nie wiem co robić. Jestem z chłopakiem prawie od 5 lat. Jakieś 3 miesiące temu dowiedziałam się, że mnie zdradził. O wszystkim mu powiedziałam, przyznał się. Przyznał się również do tego, że chciał mnie dla niej zostawić. Od długiego czasu nie utrzymują kontaktu. Wszystkiego bardzo żałował, ja od razu mu "wybaczyłam". Nie miał ŻADNEJ nauczki, ani żadnej przerwy w naszym związku. Myślałam, że uporam się z tym wszystkim i będzie dobrze. Walczyłam sama ze sobą, on też bardzo się starał. Dodam, że pracuje on za granicą. Od paru tygodni zaczęłam się zastanawiać czy to była dobra decyzja. Obecnie nie potrafię z nim rozmawiać, udaje że jest dobrze. Mimo, że przyjeżdża raz na 2 miesiące to nie potrafię się z nim kochać, mam przed oczami jego z tamtą. Aktualnie spotykam się z innym facetem, on o niczym nie wie, poza tym to nic poważnego. Dodam jeszcze, że jest to mój pierwszy i jedyny facet w życiu. Uświadomiłam sobie ostatnio, że uzależnił mnie od swoich pieniędzy. Kiedyś nawet mówił "ty i tak mnie nie zostawisz, kto by dla ciebie tyle robił". Prawda jest taka, że dzięki niemu mam co chce, a trudno z dnia na dzień zrezygnować z czegoś takiego. Nigdy nie byłam z nim dla pieniędzy, kiedyś zresztą nie było tak dobrze jak teraz. Mężczyzna z którym się spotykam nie da mi tyle co mój obecny chłopak. Najgorsze jest to, że największą rzeczą która mnie przy nim trzyma to są właśnie pieniądze i to dlatego nie wiem co zrobić. Sama siebie nie poznaje. Nie wiem kompletnie co robić i co myśleć...

Gość gość
Moge tobie zaoferować większe i zerwij z nim. Ile masz lat i skąd Jestes ?

Gość gość
Pokaż ile jesteś warta na rynku pracy i ile konkretnie potrafisz zarobić. Od tego zależy co zrobisz dalej. Bo bez pieniędzy niczego nie zrobisz. On cię prawdopodobnie i tak zostawi (wcześniej czy później).

Gość gość
zostawi Cie, wiec udawaj ze jest ok a szukaj szybko pracy i uciekaj

Gość gość
zostań z tym, który daje kasę :) miłość przemija, a brylanty są wieczne :D :D każda dojrzała, doświadczona kobieta Ci to powie. PEwnie i tak nie byłaś w nim zakochana, ale kasa robi swoje ...

Gość gość
zostań z nim, dopóki nie znajdziesz lepszego i się nie zakochasz. nie uprawiaj z obecnym facetem seksu - kto wie, co złapał od poprzedniej doopy. Powodzenia