Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mowicie sami do siebie?

Polecane posty

Gość gość

Mi sie to zdarza, jak jestem sama. Czasem cos sobie opowiadam i mowie naglos :D Cale szczescie, ze nikt mnie na tym nie przylapal. W miejscach publicznych tak, nie mam, tylko w domu. Powiedzcie, ze ktos z Was ma tak samo i nie jestem jedyna z deczka ,,nie halo´´! :)

Gość gość
Ok, wlasnie gdzies przeczytalam, ze osoby ktore mowia do siebie moga byc geniuszami, jest nadzieja dla mnie.

mówię do siebie, ale jest to bardziej skomplikowane zagadnienie. nauczyłam się tego na terapii. jest to sposób na dojście do siebie po czymś, co mnie naprawdę zraniło, albo zburzyło jakiś światopogląd o czymś lub o kimś bliskim. wtedy okazuje się, że mówienie, tłumaczenie sobie sytuacji właśnie na głos! pomaga. też mówię gdy się z kimś pokłócę a jest to osoba, której nie mogę otwarcie bluzgnąć. no i mówię jak chcę sprawdzić czy dobrze coś wymawiam w innym języku itd. albo jak głośno myślę i chcę się skupić. nie wiem czy to wszystko czyni mnie wariatką. jak się mocno wkurwię to klnę pod nosem również na ulicy. to trochę socjopatyczne:O

Gość gość
Brokeinside wydajesz sie naprawde fajne osoba, znalazlas juz swojego tygryska?

Brokeinside wydajesz sie naprawde fajne osoba, znalazlas juz swojego tygryska? x grrrruuuu dziękuję za lubienie, mój tygrysku:)

Gość gość
Czasem. Żeby sie skupić.