Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TixTom7

Kafe wstaje, czy jeszcze śpi?

Polecane posty

Gość gość
Wstajamy

Gość gość
Jestem gotowa do wyjscia,robota czeka. Znowu caly tydzien trzeba za...lac.

gośćdziś Jestem gotowa do wyjscia,robota czeka. Znowu caly tydzien trzeba za...lac. X Takie życie. Jeszcze jak wychodzi to na plus, to dobrze, ale jak ledwo starczy, to trochę wku'rw'ia.

Wstaje ale o 4 xd po weekendzie to mi już to tak nie przeszkadza :D najpierw śniadanie w pracy i do roboty

Gość gość
Naptyk, czym sie zajmujesz?

Gość gość
Pewnie ze ledwie starcza ale zawsze cos za cos, w pracy mam byc maksymalnje do 8.30,nikt mi nie chodzi za dupa i nie mowi ze cos nie tak,zrobie swoje i jestem wolna czasami o 10 a czasami o 11.30 max. I wszystkie zalety tej pracy rekompensuja mi niezbyt wysoka pensje i nie chce jej nawet zamieniac na inna.

Neptykdziś Wstaje ale o 4 xd po weekendzie to mi już to tak nie przeszkadza najpierw śniadanie w pracy i do roboty X No bo w weekend to sobie można więcej luzu wrzucić i wstać o której się chce i robić co chce, a jak praca, to trochę to już inaczej wygląda i nie ma już wtedy "ale się naj'eb'ał'em" czy jakoś tak :-D

Haha :D no dokładnie :D pospalem do 14 to teraz nie mogę narzekać na wstawanie o 4 a reset każdemu jest potrzebny :p

gośćdziś Pewnie ze ledwie starcza ale zawsze cos za cos, w pracy mam byc maksymalnje do 8.30,nikt mi nie chodzi za d**a i nie mowi ze cos nie tak,zrobie swoje i jestem wolna czasami o 10 a czasami o 11.30 max. I wszystkie zalety tej pracy rekompensuja mi niezbyt wysokapensjei nie chce jej nawet zamieniac na inna. X Coś mam podobnie, tyle, że dłużej pracuje :-)

Neptykdziś A ty przyzwyczajony juz do trybu nocnego ? X Tzn już nie tak co noc jak miałem. Chyba powoli zatrybiam, chociaż w weekend noce nieprzespane :-)

A miałem tak, że po 17-ej chodziłem spać i potem w nocy różnie jak się obudziłem np o24- 1-iej to już wogóle nie spałem.

Tak na sobie też to przetestowałem :) jak wróciłem padnięty z pracy i zasnąłem o 18

Neptykdziś Starzejesz się bez dobrego filmu ja nocki nie wytrzymam X No ba. Zaraz trzydziestka, a filmy to co nocke oglądam i czasami pisze na kafe po nocach. Ale jak już całkowicie się przestawie, to będzie lepiej, bo męczy mnie to potem w dzień, to nie spanie od 24-ej :-D

Gość gość
No to rara bo juz wychodze.