Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TY OD NAMYSŁOWA WSTAŁEŚ dzień dobry wejdź tu szybko!

Polecane posty

Gość gość

Odpisz :-D

Gość gość
Co mam ci odpisać ja wstałem o 7 bo musiałem starym w firmie pomóc

Gość gość
I jeszcze jedno Ja mieszkam na wsi 15 km od miasta namysłów tam jest straszna nuda nikt z domu nie wychodzi z moich kolegów i koleżanek wszyscy siedzą ciągle na necie tam to jest pełno nałogowców od Internetu owszem ja też siedzę na necie bo z wami pisze tylko nie jestem nałogowcem ja pisze z Umiarem bo wychodzę sobie z domu między innymi do lasu na kilka godzin na spacer ale z telefonem się nie rozstaje bo ciągle słucham muzyki moi starzy co miesiąc kupują mi słuchawki bo zawsze mi sie spierdolą

Gość gość
Wole być na necie niż durne serialiki oglądać rzadko oglądam tv bo są same nudy jedyny serial który lubię oglądać to świat wg kiepskich przynajmniej w moim Wrocławiu nagrywają bo mam 75 km do Wrocławia z Namysłowa jest 60 km tyle że ja mam 75 bo mieszkam 15 km od Namysłowa

Gość gość
A ty gdzie mieszkasz i jaki masz szybki Internet? Ja mieszkam 15 km od Namysłowa a mam Internet 50 mega

Gość gość
Czemu nie odpisujesz?

Gość gość
Ile masz lat Namysłowcu?

Gość gość
18 w lutym ukończyłem

Gość gość
do jakiej szkoły chodzisz, chodziłeś?

Gość Namysłów województwo opolskie
I PS od października do szkoły nie chodzę bo mnie wywalili już z dwóch szkół w Czerwcu wywalili mnie z technikum bo chodziłem na technik obsługi turystycznej do zespołu szkół rolniczych w Namysłowie za erotyczne filmiki które nagrałem i pokazywałem znajomym teraz mnie wywalili w październiku z zespołu szkół mechanicznych w Namysłowie chodziłem tam na mechanika samochodowego za zniszczenie szafki w szatni

Gość gość
te filmiki erotyczne, to jak, z kim nagrałeś? i jak to się stało, że wpadłeś? czemu zniszczyłeś szafkę? i co na to twoi rodzice? planujesz dalszą edukację? masz dziewczynę"

Gość gość
mogę w namysłowie jeszcze pójść do ohp oraz do rolniczego centrum kształcenia ustawicznego (rcku lub do szkoły wieczorowej ale mi sie nie chce bo tam pewnie też mnie wywalą do ogólniaka nie ide bo się nie nadaje bo za wysoki poziom do specjalnej też nie ide bo nie mam problemów umysłowych

Gość gość
Nagrywałem filmiki samemu masturbacje nie mam dziewczyny jestem pedałem moi rodzice byli wściekli za zniszczenie szafki musieli ponad stówę zapłacić mimo wszystko że mają firmę i ich stać ale to chodzi o zasadę stówa w te czy we wte nie robi różnicy to chodzi o zasadę zapłacili w ten dzień gdy papiery ze szkoły odbierałem

Gość Namysłów województwo opolskie
Możesz sobie zobaczyć jak moja szkoła zespół szkół rolniczych(rolnik) wyglądała na filmiku jest wejdź na kafe na temat film o Namysłowie dla ludzi o mocnych nerwach pierwszy filmik na samej górze obejrzyj

Gość gość
widziałem ten film, dwa razy :D co chciałbyś robić w życiu? masz rodzeństwo? rodzice byli wściekli za to wywalanie ze szkół? nie potrafisz się tak zachować, aby cię nie wyrzucili? serio jesteś homoseksualistą? chcesz mieć chłopaka? twój ulubiony film?

Gość gość
Obejrzyj ale nie wiem z jakiej okazji był ten filmik bo już do szkoły tam nie chodzę a szkoda tam zawsze coś się dzieje są jasełka przed świętami jest bal przebierańców dni otwarte nieraz jeden a nieraz kilka dni 21 marca na dzień wagarowicza też są jakieś gry zabawy i z innych okazji też tam ciągle coś się dzieje

Gość gość
Mam siorę ona od września będzie do Namysłowa do ogólniaka szła ja chciałem po tym jak mnie z rolnika wywalili iść do jakiejś szkoły do Wrocławia i tam spać w internacie a na weekend wracać ale starzy mi nie pozwolili z Namysłowa pociągiem do Wrocławia jedzie się w jedną stronę około półtorej godziny zawsze pociągiem jechałem z kimś nigdy sam autem w niecałą godzinę jeżdżę odkąd 30 km od Namysłowa czyli w połowie drogi do Wrocka wybudowali drogę ekspresową S8 ona prowadzi przez łódź warszawę aż do Białegostoku zaczyna się we Wrocławiu

Gość gość
Pokaż zdjęcie siory.

Gość gość
Ona będzie wściekła ona jest wredna

Gość gość
Moja siora będzie wściekła i będą awantury jak dam jej fotki ona strasznie mnie męczy i drze sie na mnie że mam dość szmaty

Gość gość
Odpisz tu na tym forum!

Gość gość
Odpisuje z mojego regionu z województwa opolskiego jest posłanka Teresa ceglecka zielonka zobacz na Wikipedii czy rzeczywiście wygląda jak szczur?

Gość gość
Odpisz to ważne

Gość gość
Widziałeś na Wikipedii zielonkę?

Gość gość
Idż do lekarza neptyk... bo zaczynasz byc niebezpieczny...

Gość gość
Kołbuc wejdź I to szybko