Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie Spróbujmy porównać

Polecane posty

Gość gość

Ile to jest 100zł porównując rok 2016 do roku 2008! Mi się wydaje że dziś 100zł to jest tyle ile w 2008 30zł Jak sądzicie?

Gość gość
Weźmy na przykład koszyk zakupowy. Mniej więcej tak: W 2008 wypełniałam koszyk zakupowy za 100zł A w 2016 wypełniam go za 300zł

Gość gość
No tak mniej więcej to będzie

Gość gość
w 2008 paliwo było po 3zeta a później nawet po 6zeta

Gość gość
No niestety.

Gość STRACIŁAM KKLIENTKĘ
A wiecie dlaczego? -Nie dlatego że jestem kiepska. Tylko znów kuźwa zapomniałam że trzeba się cenić i jej za usługę policzyłam tyle ile się liczyło 20lat temu :D Chyba na głowę upadłam-naprawdę! Chciałam jej pomóc bo mi się wydawało że dziewcze nie ma pieniędzy i mi się jej żal zrobiło. No więc umawiałyśmy się na spotkanie i nagle po tym jak jej krzyknęłam cenę ona zamiast się ucieszyć nie przyszła. Mówię wam jeśli chcecie pomagać to tylko ludziom o ilorazie inteligencji zbliżonym do waszego nigdy głupszym od siebie bo się przejedziecie na tym!

Gość gość
A to prawda co piszesz! Jak mi zależało na robocie to krzyczałam sobie niebotyczne sumy i miałam branie jak się patrzy-elita waliła do mnie dosłownie drzwiami i oknami-Wystarczyło zainwestować w nową branżę a w tej starej obniżyć ceny żeby skutecznie pozbyć się kolejno elity a w końcu zwykłych leszczy szukających usług na wysokim poziomie. I na wszystko jest jak się okazuje skuteczny sposób! Nie w promocji tkwi tajemnica sukcesu ale w najstarszych technikach sprzedażowych świata-wiem to od kołyski mam to w genach i tak robiłam niejeden biznes.

Gość gość
Tak -to gdzieś tyle będzie! Pamiętam że 30zł to wychodząc na spacer z psem potrafiłam wydać a teraz faktycznie jak wychodze z psem to wracam bez stówki -dokładnie tak będzie!