Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki na sen

Polecane posty

Gość gość

Potrzebne mi jakieś tabletki na sen, które pomogą zasnąć - czy ktoś może coś polecić? Jakieś skutezne?

Gość gość
Ale jak dokładnie wyglądają Twoje problemy ze snem - opisz? w ciągu dnia? w nocy? duo stresu masz?

Gość gość
Ja biore " na sen" tak dosłownie nazywają się... połykam i po 10 minutach spię jak suseł...ale są na receptę...

Gość gość
Ponad 90% problemów ze snem z zasypianiem to stres w ciągu dnia - a tabletki na sen to ostateczność...

Gość gość
taka muzyka relaksacyjna to świetna sprawa - polecamy łączyć z medytacją :)

W sumie to chyba znacznie lepsze rozwiązanie. Można też brać jak coś, ale jakieś leki na bazie ziół.

Gość gość
no na pewno to lepsze niż tabletki na sen - takie moje zdanie

Gość gość
Ale leki na bazie ziół nie zawsze działaja tak szybko.... Dla mnie taka muzyka jak to GErelaxis to najlepsze rozwiązanie :) :) działa w 100%

Gość gość
Drodzy użytkownicy forum, prowadzę badania odnośnie współdzielenia leków, jeśli mieliście okazję korzystać z leków udostępnionych przez innych albo dzieliliście się własnymi z rodziną czy przyjaciółmi, bardzo proszę o pomoc. Ankieta poniżej: https://www.surveymonkey.com/r/TCFNTF3 Z góry dziękuję :)

Gość gość
to gerelaxis świetnie działa :)

Gość gość
Ja kupuję w http://aptekapultusk.pl/ takie ziołowe, uspokajające i zawsze pomagaja mi zasnąć. Ja się człowiek tak wyciszy to łatwiej zasnąć.

Gość gość
Mozesz poszukać w ofercie http://www.aptekamirowska.pl/ i zamówić sobie. Wiadomo, ze z takimi dostepnymi w aptekach bez recepty mogą być różne efekty, ale spróbować warto.

Gość Piotrek P89
Ja też miałem problemy z zasypianiem i budzeniem się w nocy. Koniecznie zrób sobie badania, bo u mnie głównym powodem był brak magnezu. Zorientowałem siędopiero jak mnie skurcze zaczęły łapać i zacząłem przyjmować chela-mag b6, bo nie dość, że skurcze minęły, to zacząłem zasypiać jak dziecko :)

Gość gość
byla na ten temat sonda uliczna i ludzie sie wypowiadali ale glupio no ale nie wiem juz co z tymi tematami ale cieszyc sie zyciem to wazne 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg