Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mniejszy apetyt tabletki

Polecane posty

Gość gość

Czy sa tabletki na mniejszy apetyty - co polecacie?

Gość gość
Ja Ci polecam takie nagrania a nie żądne tabletki http://hipnosencja.pl/ - dzięki nim schudłam 12 kg - mniejszy apetyt to efekt juz po jakichś 7 dniach

Gość gość
a jak to działa? jakieś inne opinie?

Gość gość
masz pinie na necie- tak teraz sprawdzam to faktycznie to bardzo skuteczna metoda na mniejszy apetyt :) chyba sama to sprawdze

Gość gość
ja interesuje się hipnozą i bardzo mi pomogła z motywacją i organizacją swojego życia - polecam takie terapie. Znam osoby, którym także hipnoza pomogła schudnąć i to na długi czas - ponieważ hipnoza wyrabia pozytywne nawyki dzięki im się je mniej, chętniej się ćwiczy itp...

Gość gość
Jedna wielka ściema, nie daj się wpuścić.

Gość gość
wszystkie tabletki na mniejszy apetyty to działanie chwilowe

Gość gość
dokładnie - tabletki na mniejszy apetyt to ściema... Ja brałam już 3 rodzaje tabletek i nic to nie dało...

Gość gość
a o neuroFTK ktoś słyszał? Czytałam na jednym forum, że to bardzo skuteczna metoda...

Gość gość
Nie jedz zadnych tabletek. Idz do psychologa-psychoterapeuty do poradni zdrowia psychicznego tam ci pomogą.

Gość gość
ja take polecam hipnozę HIPNOSENCJA - schudłam z nimi 11 kg

Gość ZdroweSkuteczneOdchudzanie
Zdecydowanie polecam na odchudzanie i cellulit bardzo skuteczne, zdrowe i naturalne Zioła Tybetańskie. - "Tibetan Herbs"

Co za bzdura z tym hamowaniem apetytu. krok 1. wyrzucasz wszystko z szafek i lodówki. krok 2. zamawiasz sobie dietę pudełkową i kupujesz biały ser. Biały ser tylko na wypadek gdybyś jednak była głodna pomiędzy posiłkami. krok 3. wskakujesz na bieżnię na 1 godzinę dziennie albo idziesz na spacer albo na pilates czy co tam wolisz. Jesz 5 posiłków dziennie, ćwiczysz i masz efekty zamiast wydawać pieniądze na suplementy i środki przeczyszczające . Jeżeli po tygodniu będziesz uważała że za wolno to spróbuj kupić Czeski Adipex bo to lek a nie jakieś śmieszne suplementy. Podobno gdzieś można kupić Meridię z USA to też lek. i to jest skuteczna terapia. Ja jem 5 razy dziennie a ważę 53 kg i mam 162 cm wzrostu. Mam prawie 30lat i nigdy nie wyglądalam tak dobrze jak teraz. Noszę rozmiar 36 i nie mam problemów od kilku lat z utrzymaniem wagi lub sylwetki

Gość karina781
Mi zmniejszył się apetyt gdy zaczęłam przyjmować suplementację Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl oraz regularne posiłki plus wieczorne spacery i to daje efekty;)