Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka część stroju najlepiej świadczy o kobiecie ?

Polecane posty

Gość gość

jaka część garderoby jest wg was znacząca jeśli chcemy poznać czy kobieta jest na poziomie ?

Gość gość
Bozeeeeee

Gość gość
buty/torebka/ marynarka

Gość gość
Oczywiście, że majtki. Takie z drachą nie najlepiej świadczą. Tylko jest problem z szybką weryfikacją.

Gość gość
Kurwa a jak poznasz na plaży już o plaży nudustow nie wapomne czy ktoś jest na poziomie czy nie.? Poza tym jak strój może świadczyć o poziomie. Wybitni profesorowie zazwyczaj ubierają się niechlujnie.

Gość gość
myślę że jak kobieta nie dba o takie części garderoby jak - torebka, buty to jest w ogóle niedbała w stosunku do życia majtki tak samo świadczą o o kobiecie, jak zakłada byle co bo nie widać to tak samo ma podejście do życia

Gość gość
Ale są takie sytuacje gdzie nie zabiera się torebki czy eleganckich butów. Ppza tym jest mnostwo kobiet ladnie ubranych z sytemu w domu i życiu.

Gość gość
Z syfem w domu i życiu

Gość gość
mówiąc buty nie mam na mysli tylko eleganckich szpilek, czy ty czlowieku rozumiesz coś z zycia ? nawet jeśli wychodzi do sklepu po masło i ma dobre buty sportowe albo dobre skórzane półbuty wygodne to jest to a torebkę zawsze się nosi tylko zależy do jakiego celu przeznaczoną

Gość gość
Oczywiście że buty... ja od dwór lat zaopatruję się w obówie z firmy gamis. Bardzo dobra i polska firma.