Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o mojej siostrze nowy typ blachary?

Polecane posty

Gość gość

ma 19 lat nigdy nie miała chłopaka, nie piła, nie paliła ,nie była na dyskotece ,nie przeklina ,używa tylko słów nie normalny zboczony głupi ,nie próbowała ,uczy się tylko i jest mól książkowym nie do słownie uczy się jest najlepsza w klasie technikum kilka dni temu zdała egzaminy zawodowe jedyna z klasy i wygrała olimpiadę szkolną z 2-3 mc temu poznała chłopaka ale ze jej zadawał jakieś pytania na które nie umiała odp. mówiła że zboczony/nienormalny ja wiele razy pytam jej np.czy lubi gang Albanii mówi że to nienormalni słuchają każdą inna piosenkę czy popek, stitches, the game, każdy raper, artysta , piosenkarka dla niej nie normalny zboczony itd. ja jestem jej bratem ja mam swój pokój a ona od małego śpi w jednym z matką i ciągle tylko z matką gada o wszystkim co ją spotkało za dnia ogląda tylko pierwszą miłość słucha jakiś piosenek starych po rusku, ukraińsku trochę radiowych i od pół roku zaczęła się dla chłopaka malować nigdy nie malowała się wcześniej,, kupuje najtańsze ubrania jakieś hipsterskie rzadko kiedy jakieś markowe cały dzień spędza z matką w domu sprząta uczy się i gada na okrągło na temat pierwszej miłości lub złych działań rządowych teoriach spiskowych i różnym badziewiu trochę o nauce i nowych rozwiązaniach skończyła szkołę ogrodowa i dużo ona wie chciała by ona wyczarować idealny świat beż wojny, mutacji ludzi,roślin,nie dawać do jedzenia chemii syfu czyta każdy skład w jedzeniu mówi o tu koszelina, mom, ostatnio niby gdzieś wyczytała ze w do pepsi dodają nasienie, i ze nie będzie nigdy pić więcej ona tak każdemu z rodziny mówi nie jedz tego tamtego a co nie jest szpikowane syfem ,chemią ,to robią z tego i tego ona ja zrobię tak siak np. otwarła by sklep bez gmo, chemii,syfu, na wszystko znajdzie sposób i swoje racje na wszystko mówi ze ona nigdy nie umrze, że pies nigdy jej nie zdechnie żadne zwierzę miała już kanarki,rybki,świnke morską i zdechły to ryczała pół dnia za tym a ja się śmiałem z niej a ona ty jesteś psychiczny , nie normalny ,ja można tak mówić ty umrzesz , zadam jej jakieś pytanie o seksie dla niej to tabu albo reklamę zobaczy w tv podpasek ,prezerwatyw , i mówi ale zboczone reklamy jak ją dotknę za nogę pogłaskam po ręce mówi zostaw zboczeńcu , mam starsze siostry 3 normalniejsze i normalnie jak dotknę przytulę nic nie mówią ze jestem zboczony i też się trochę śmieją z niej i dziwią się jest wiele rzeczy i długi to temat napisałem jakieś kilka a zostało wiele

Gość gość
ha ha ha no cóż są tacy ludzie,sama takich znam