Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTÓRE Z TYCH 2 AUT BYŚCIE WZIĘLI? FOTO

Polecane posty

Gość gość

ogólnie w ustawieniach sobie ustawiłem że ma być do 15tys zł, ma byś klima automatyczna i pełna elektryka szyby lusterka i 5 hatchback i najważniejsze silnik max do 1.8 w benzynie bo chce wtedy gaz założyć wytypowałem ostatecznie dwa auta, przebieg podobny choć na plus laguna, rocznik świeższy w Hondzie, koni praktycznie tyle samo mają, wizualnie podobają mi się obie furki jednak rozstrzał cenowy jest dość spory.. myślicie że warto wziąć Hondę? kumpel od lat jeździ laguną z właśnie takim silnikiem i nie ma żadnych problemów a najeździł nim ponad 100tys kilometrów za granice nim jezdzi do Hiszpanii, poza tym to fajne mięciutkie komfortowe francuskie zawieszenie Honda wiadomo prestiż ale ogólnie znam pare osób z renówkami w mojej rodzinie czy znajomych i oni wcale problemów z tymi autami nie mają czy warto przepłacać? http://otomoto.pl/oferta/honda-civic-1-6-v-tec-alu-klima-5-drz-po-liftingu-ID6yjGxP.html#0786cdc136

Gość gość
dupa tam Honda szkoda hajsu

Bierz Lagunę. Jeżdżę taką, tylko młodszą już 5 lat i tylko leję i olej i klocki zmieniam