Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów województwo opolskie

neptyk przebiegnij sie nago po rynku w Namysłowie

Polecane posty

Gość Namysłów województwo opolskie

Aaa

Gość gość
Neptyk powiedz mi jak się dziś ubrales, dlaczego nie chcesz, żebym ja też byl modny?

Gość gość
Ale oni mają drogie, markowe ciuchy, a ja chcę takie normalne. Jakie rurki masz, podaj sklep i kolor.

Gość gość
No neptyk!!!

Gość gość
W galerii handlowej my Box w Namysłowie w kilku sklepach są rurki miedzy innymi w J&M TOP SECRET KIK ORAZ SEASTER W INNYCH NIE WIDZIAŁEM RUREK

Gość gość
A w Paryżance oraz Cocodrillo w Namysłowie oraz w Adidas Metka; neptyk może się ubierać w Jeans textil market są tandety nie polecam w pepco jest tanio ale nie kupuje w tej drugiej galerii handlowej handlowej w Namysłowie jest dużo więcej sklepów ale tam drożyzna :P

Gość gość
neptyk przecież ty nigdy w namysłowie nie byłeś w my box kupuj buty w ccc w my box nie wchodź do sklepu katarina i innych nie wymienionych sklepów bo tam są babskie ciuchy chyba że jak grodzka chcesz wyglądać na rynku w namysłowie sobie do big star możesz też pójść też jak dla ciebie jest tanio

Gość gość
w my box kurtki kupuj w martes sport do tych sklepów nie wymienionych w my box nie kupuj jedynie w rtv euro agd :)

Gość gość
Do intersport też nie wchodź bo tam moja ciotka pracuje (Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool)

Gość AUNT HUNTER
Daj fotkę ciotki!