Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylka25

facet pisze z inną

Polecane posty

Jestem już z moim chłopakiem prawie 2 lata ogólnie nie narzekałam na nasze relacje przynajmniej do tej pory. od kilku tygodni ma facebooka nigdy wcześniej go nie miał bo uważał ze jest mu to zbędne,ale cos sie ostatnio najwidoczniej zmieniło bo go teraz założył i pisze z taką koleżanką z pracy,ale to jego pisanie wydaje mi sie podejrzane. Czasem jest tak ,że prosze go o coś a on dalej wlepia sie w ten monitor i pisze z ta laską. ostatnio zostawił włączonego fb i sprawdziłam jego wiadomości z ta dziewczyną ( wiem ,że chamsko ale musiałam) i ogólnie to on pierwszy zaczyna do niej pisać chociaż twierdzi ze to ona zaczyna rozmowe z tego co widziałam zalil sie jej że sie go czepiam i ze go denerwuje ale ze mnie nie zostawi bo nie wie czy sobie poradze bez niego, a ona odpisała mu cos w stylu ze to chore ze jest ze mną z litości i ze każdy wagon można odpiąć , nie wiem co mam o tym myślec mowilam mu już nie raz zeby z nią nie pisał ale on uważa ze przesadzam co robić ?

Gość gość
boze, zostaw go... :) jest z Toba z litosci i nadal go chcesz? masakra!

Gość gość
Odepnij wagon, niech sie biedak z Toba nie meczy

Gość gość
PROSTAK D**EK CHAM - zostaw go jak najwcześniej!

Gość gość
I ty się jeszcze pytasz co robić?? Odpiąć wagon! :)

Gość gość
Jaka pocieszycielka z tej kolezanki, chce byc nowym wagonikiem i tyle. Pora odpiac sie i rozejrzec za inna ciuchcia,ktora w nazwie bedzie miala "wiernosc". Milosci i szacunku to ja tam nie widze. Trzymaj sie dziewczyno, a jej mozesz napisac,ze moze sie juz podpinac :-)

Gość gość
popieram, chyba nie chcesz być z facetem który mówi że jest z Tobą z litości? powiedz mu wprost ze odpinasz jego ciężar i odejdź z godnością

Gość gość
Zrób kupe w majtki.

Gość gość
jestem za odczepieniem wagonika:) kupy nie rób