Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak działa związek??

Polecane posty

Gość gość

Witam .Mieszkając razem juz dłuzszy okres jakie obowiązki ma parnterka a jakie partner jesli chodzi o mieszkanie załatwianie spraw papierkowych itd..??Pracujemy oboje i oboje wyjechaliśmy za granicę. Wiadomo facet uciuła sobie wiecej pieniążków z róznych dodatkowych jeszcze prac niż kobieta. I nie wiem do końca co mam jeszcze zrobic bo moj facet twierdzi ze popsrzątać, wyprać i czasami cos ugotować bo gotujemy róznie raz ja raz on, i robiąc mu sniadanie do pracy codziennie też to jest nic że równie dobrze sam mógłby zrobic to lepiej a mi sie wdaje ze robie niewiadomo co..i ze to sa moje obowiązki których nie robie nawet dobrze.. a jestem pracowitą osobą. A on to sprawy jakies papierkowe bo lepiej zna jezyk i wie co i jak no i samochód pilnować napraw itd choc sam raz powiedział ze to nawet mnie nie zainteresuje a auto jego i do niego tez sie dokladam ile sobie zazyczy na naprawe na paliwo, ubezpeczenie i nawet ost chciał zebym to ja teraz kupiła nowe auto bo on chce zaoszczedzic i zebym to ja sie wykosztowała a on sie bd dokładał tylko do napraw itd.. a ja mówie sorry nie poto haruje za granica zeby co 4msc wypieprzac kase na naprawy i teraz zakup auta choc wczesniej chciał zebym sie dołozyła do auta na pół bo tez du pe w nim woże tak samo jak i on...i leci mi od skąpców i żydów na kase... nie wiem co mam zrobic z tym wszytskim

Gość gość
olac go :o