Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oceńcie mój jadłospis na dziś. jestem w 24 t.c.

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o tym: 1. śniadanie - jajecznica z 3 jajek, kajzerka z serem żółtym i pomidorem, dwie łyżki oleju lnianego, herbata bez cukru 2. :((( ciastko w kawiarni i gałka lodów (tragedia, WIEM :) ) 3. jajko na twardo, kanapka z serem żółtym, kanapka z serkiem białym, kakao 4. zobaczy się Wiem, że powinnam jesc warzywa i owoce ale dzis juz przyjelam tyle cukru ze owoce chyba odpadają ;(

Gość gość
A gdzie obiad albo coś ciepłego?? Ja też jestem w 24tc i zjadłam dzisiaj: Bulke z wędlina i pomidorem, 2 parówki berlinki, bulke z masłem, bagietkę czosnkową, Loda na patyku, jabłko i skrzydelko pieczone z ryżem

Gość gość
mało urozmaicona ta Twoja dieta ...

Gość gość
obiad zazwyczaj jem, wczoraj był to drób z makaronem i sosikiem, przedwczoraj to była rybka z ryżem. dziś po prostu wyjątkowo nie zjadłam obiadu. Ale ogólnie nie jest źle? kurcze tym ciastem to robie krzywde sobie i malemu ;(

Gość gość
Nie przesadzaj :) ja codziennie jem jednego Loda bo mam na nie taki apetyt :D

Gość gość
19:18 :) a jak waga? ja mam już 8 kg na plusie...ale nie jestem jakaś grubsza, wszystko prawe idzie w brzuch. na wykresie przyrostu wagi niby jestem na średnim przyroście czyli jest ok...ale mi sie wydawalo ze ja tak malo jem to ja nie bede tyle tyc a tu dooopka ;)

Gość gość
no ok kłamię, trochę większy mam tylek niz przed ciążą, biust wiadomo, trochę uda pełniejsze - i TU mnie boli :) bo moze to przez to że jem słodkie?

Gość gość
dopiszę jeszcze wagę sprzed ciąży. ważyłam 56 a teraz prawie 63,5 kg. wzrost 168. ja myslalam ze do konca ciazy przytyje maks. 12 kg ale to chyba nie ma widoku...czy jest?

Gość gość
Ja jestem narazie 1 kg na minusie ale teraz juz czuje ze na następnej wizycie będzie na plus :P tez tylko brzuch mi urósł i piersi :)

Gość gość
19:27 ojjj nie czaruj :D bo Ci nie wierzę :) w 24 t.c. masz kilo na minusie? oj tu chyba jakiś chochlik udaje ;) chyba że przed ciążą miałas nadwage?

Gość gość
Schudłam 6 kg na początku bo nic nie jadłam i wymiotowałam i przybrałam 5 kg do tej pory

Gość gość
19:34 a to przepraszam, zwracam honor :) to możliwe, jesli wczesniej nie jadłas i wymiotowałaś. racja.