Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat, na który nie zapraszamy Maćka B

Polecane posty

Gość gość
gość dziś mam pretensje do siebie, ze naiwnie wierzylam w milosc o ktorej wspominacie i laczylam fizycznosc z uczuciami dzis wiem, ze to błąd kolosalny i nie do naprawienia X dokladnie

Gość gość
skąd desznik wie, ze kogoś zdenerwuje? bo jest kooorfa genetykiem w princeton i ma mape genomu, w którym jest gen odpowiedzialny za denerwowanie sie bez powodu w określonych przedziałach czasowych? no nie kooorfa. po prostu wie co powiedzieć żeby wszystkich wkoło wkooorfić. nie jestem wkooorfiony bo mam zakodowane w genach że w godzinach wieczornych morduje jepniętych zramolałych dziadygów o wątpliwym poczuciu humoru

Gość gość
było bardzo dobrze, nawet lepiej niż bylejak ;)

Gość gość
gość dziś ile razy w ciągu swojego życia będziesz tak sprawdzać i zmieniać partnera/kę czy się nadaje do wspólnego życia czy nie? ludzie teraz mieszkają ze sobą po te 2-3 lata, płodzą dzieci i często się, mimo tego rozwodzą przed upływem 10 lat x to nie takie proste jak tu piszesz wymieniając te uwarunkowania X lepiej kilka razy sprawdzic niz sie naciac. przeciez nikt nikogo nie goni, ani posiadanie rodziny nie jest obowiazkiem. i to wcale nie trwa w nieskonczonosc, bo jak sprawdzisz 2-3 razy to juz masz rozeznanie jakie cechy w ludziach ci odpowiadaja, a czego nie chciesz u partnera

Gość gość
topici sie zacina

Gość gość
a inby co takiego zaobserwowałaś i jak to sie ma do innych ludzi? dlaczego puszczalskie laski nie zakochują sie na 3 lata w tych któzy je piertolą po kiblach skoro jest to uwarunkowane genetycznie i ze sobą sprzężone? co takiego zaobserwowałaś? i dlaczego wg ciebie jedynym wytłumaczeniem jest teoria motylków dziurawa jak sito. psychologia to nie jest nauka.

Gość gość
czy oprocz filozofoffff i teoretykow sa tu ludziki z krwi i kosci? pomijajac sztab sniezki :) bo nie wiem jak wy ale ja mam wrazenie ze gdyby teraz Jackowi i agatce trafila sie chatka na kurzej stopce to pewnie by nie skorzystali ze swojej seksualnosci bo zaczeliby rozprawe pod tytulem'BRAC? DAĆ?"

Gość gość
zreszta wystarczy przeanalizować dokładniej te teorie: zakochujemy sie mamy dwa lata motylki a potem dostrzegamy wady partnera... znaczy z jakiego powodu sie zakochaliśmy? z powodu wad? skoro zaś faktyczne zalety ani wady sie nie licza tylko nasze wyobrażenie to czemu do diabła nie zkochują sie wszyscy po pierwszym razie albo każdy w kazdym? zreszta widze, że audytorium niskich lotów to se odpuszcze. nara

Gość gość
Emski pisze za długie posty i się zacina

Gość gość
smieszek napraw topik

Gość gość
dyskusja to czy sie w klimacie pingwinów z madagaskaru

Gość gość
_iftar_ dziś To o czym teraz toczy się dyskusja??? x A co przewinąć strony nie umiesz tylko jaśnie księżniczce trzeba streszczać?

Gość gość
Rondel włóż sobie hooja do tego garnka:D

Gość gość
Czy emski uruchomił już bezlitosną machinę ścigania forumowych przestępców?

Gość gość
można przewinąć, ale komu by sie chciało to wszystko czytac...

Gość gość
Który temat na ero rozwalił emski?

Gość gość
Nadal siedzimy w klimacie dawania d**y Iftar. Dobrze ze jestes, bo zdajesz sie byc ekspertem.

Gość gość
jak temat o ******iu to iftarowa w gotowosci:D kisiel jej zabulgotał

Gość gość
Powiedzcie mi, że przeglądarka wysyła mnie na błędną stronę. Że ten kretyn nie publikuje na blogu kulinarnym kanapek z serem i pomidorem:o

Gość gość
Ksiezniczki nie daja dupy :classic_cool:

Gość Fredensborg
Ja dziś zaliczyłam Magnum, moje ulubione, były w promo w Biedronce. Ta czekolada tak fajnie chrupie...

Gość gość
ilościowo cwleu najepałes więcej ode mnie jeżeli chodzi o treść zawarta w tej ilości jest ona równa zeru. ja rozumiem, że dwie strony sensownej dyskusji to dla was zbyt dużo jak dwa lata miłościmacie to w genach po prostu. nie mumiecie kochać i nie umiecie myśleć. nie wiem czy zachodzi tu ścisła korelacja a ze mnie średnio bawi przebywanie w towarzystwie niedorozwojów inelektualnych spędzających pół zycia na kafe wymieniając sie maks dwoma sylabami i wyrazami dźwiekonaśladowczymi to sie już pożegnam. iftar cechą ludzi myslących jest to że ich poglądy ewoluja cechą ludzi przekonanych o swojej mądrości jest pogarda dla myslących. papa

Gość gość
rondel własnie publikuje ,jego blog to KUBEŁ POMYJ:D

Gość gość
topidżi sie zacina

Gość gość
olka zjedz sobie normalnych lodow zamiast szukac jakichs gownianych substytutow

Gość gość
Najlepsze jest to ze rondel lubuje sie w pasmie kanałów i śćieków:D:D nie ma to jak mieszkac nad bagnem typowy SHREK