Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat, na który nie zapraszamy Maćka B

Polecane posty

Gość gość
zatło siem

Gość gość
kum kum re re

Gość rum mobilnie
ale buldel rzeklszy to wzial i zapakowal grabki i lopatke i poszed do swojej piaskownicy. dzis budujem wielka wieze ale zeby bylo milo potrzebujem do tego rak i ust jakiejs piknej dzolchy : D

Gość rum mobilnie
piknie stresvcilas 19 stron belkotu :D

Gość gość
ja piertole rum ty specjalnie robisz z siebie kretyna czy tylko tak na pokaz?

Gość rumniety
czesc if

Gość gość
Jak się kogoś gdzieś nie chce.To się tego w tytule nie pisze. Sama go żaba podsycasz.

🖐️ tu nie ma żadnych deszników, duchów itp. po prosty muszą na kogoś zwalić co głupsze posty. nie ma też bulterierów, są ratlerki. a która to kretynka siedzi i podnosi jak nikt nie pisze? :D

jak twoja etatowa kretynka siedzi po nocy i klepie bezsensowne posty to nie dziwota :o siedźcie na zaciętym albo wypad na swój :D🖐️

Gość gość
Żaba masz obsesje gośćiówki.Zgadzam się,również,że sama przyczyniasz się do tego,że Maciek tu bywa.

Gość gość
Maciek to jakiś pasożyt, że trzeba uważać aby nie stwarzać mu dogodnych warunków do pojawienia się?

" gość dziś Żaba masz obsesje gośćiówki.Zgadzam się,również,że sama przyczyniasz się do tego,że Maciek tu bywa. " X chyba ty masz obsesję, bo ja nie podałam żadnego nicka :P ale dobrze wiedzieć, kto tu jest uważany za etatową kretynkę Maćka :D🖐️

Gość gość
Nie trzeba wiele wysiłku umysłowego wkładać,by po twoich postach tu pisanych,wywnioskować kogo masz na myśli używajac takiego epitetu. :)

Gość gość
Co w tym jest śmiesznego,też nie rozumiem wystawiasz takim zachowaniem,sama sobie świadectwo.Hejt na Iftar,też podsycałaś,bo zamiast uciąć zgrabnie i kulturalnie temat,ewentualnie nie reagować na niego,próbowałaś coś dociekać i rozkładać na czynniki pierwsze.Niewiele się różnisz,od tych których tak krytykujesz,a może nawet jesteś gorsza,bo ten cały Rondel to psychiczny przecież jest. 🖐️

" gość dziś Nie trzeba wiele wysiłku umysłowego wkładać,by po twoich postach tu pisanych,wywnioskować kogo masz na myśli używajac takiego epitetu. usmiech.gif " X nie słonko, to ty sama napisałaś, że etatową kretynką Maćka jest gościówka :D X Maciek ma wiele fanek i żadnych kumpli na kafe, dlatego założyłam, że to kobieta :) nie wiem, czy gościówka ucieszy się z tego że ją tak brzydko określasz, ale to już sprawa między wami. mnie w to nie mieszaj. ja jestem odpowiedzialna wyłącznie za swoje posty :)🖐️

" gość dziś Co w tym jest śmiesznego,też nie rozumiem wystawiasz takim zachowaniem,sama sobie świadectwo.Hejt na Iftar,też podsycałaś,bo zamiast uciąć zgrabnie i kulturalnie temat,ewentualnie nie reagować na niego,próbowałaś coś dociekać i rozkładać na czynniki pierwsze.Niewiele się różnisz,od tych których tak krytykujesz,a może nawet jesteś gorsza,bo ten cały Rondel to psychiczny przecież jest. lapka.gif " X jeśli bronienie Iftar to twoim zdaniem "podsycanie hejtu" to weź ty się puknij w swój ewidentnie pusty czerep :) X ciekawe jak miałam uciąć hejt, skoro to NIE JA go prowadziłam? X skoro ty w tej chwili HEJTUJESZ MNIE, to w jaki ja niby sposób mogę to uciąć? wejść do ciebie na chatę i odłączyć ci internet? :D lecz się dziołcha na stawy, bo mózg już i tak stracony.

Gość gość
ropucho, uciecie hejtu jest bardzo proste nie wdawac sie w rozmowe ale ty tego nie potrafisz, tak jak ktos u gory napisal rozkminiasz te kretynskie rozmowy jak tez prowokujac piszac w tytule o niemilo widzianych osobach na topiku xx im wiecej wstawiasz rozmiesmianych emotow, tym bardziej udowadniasz, ze spora czesc ma racje jesli chodzi o twoje zachowanie🖐️