Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat, na który nie zapraszamy Maćka B

Polecane posty

Gość gość
stąd ośli mózgu, że ktoś cały czas leciał tekstami, że to Iftar była porzucona, a ja wykazałam brak sensu tego stwierdzenia w obliczu zaistniałych zdarzeń. x x wykazalas sie takim samym kretynizmem albo tez gorszym jak hejterzy nalezalo ignorowac i nie wnikac:D x x skad sie wzielo powiedzenie NIE KARMIC TROLA tego tez nie rozumiesz? nic tobie to nie mowi? :D:D:D:D:D:D:

Gość gość
hahahahhahahaaa "zobaczyla zaba jak konia kuja i sama nogi podstawia" :D:D:D:D:D Ropucho, ty jednak powinnac byc wdzieczna maciejkowi dobrodziejkowi przypomnij sobie jak wygladaly twoje topici gdy maciejka na nich nie bylo byly w uspieniu teraz masz na tak zacnym portalu przwie ze pierwsze miejsce(czego, nie powiem) :D:D:D:D:

swoją drogą - dobre kilka dni zajęło etatowym kretynom wyszukanie jakiegoś cytatu do zmanipulowania przeciwko mnie. a i tak nie wyszło. tyle dni intensywnego wysiłku umysłowego kilku osób na nic. oto obraz umysłowej nędzy drużyny przeciwnej :classic_cool: żal mi ich :(

Gość gość
looo matko!, jedna ma racę, drugi ma facetę koorfa, doborowe towarzystwo :D:D

Gość gość
chyba jednak wyszlo twoja nerwowa,wulgarna reakcja ropucho ublizanie jest tego najlepszym przykladem swoja droga kloaka nie kobieta niejeden menel by sie nie powstydzil takiego jezyka na normalnych facetow dzialasz jak najlepsza antykoncepcja nie dziwi ze jestes sama nikt normalny nie chce miec kolo siebie klnacego, popierzonego, babochlopa

Gość gość
poza tym o cytat prosilas ty do tego zarzucajac normalnie piszacemu klamstwo jak cytat ci wklejono to dostalas szalu wyzywajac wszystkich i wszystko i zarzucajac komus ze chce kogos sklocac a prawdajest taka ze zesralas sie pod siebie bo ktos twoja prawdziwa twarz w bardzo ladny sposob pokazal

Gość gość
zaba czym jestes tak wku/rwiona? tym, ze jakies chlystki pisza hejty o rzekomym puszczalstwie iftar? czy dlatego, ze wypada ci pozostac lojalna butelierka kolezanki, ktora na forum wywlekala sprawy z prywatnej znajomosci (z kucharzem)?

Gość gość
Żaba czy tu umiesz używać innego języka? Czy w każdym swoim poście musisz obrażać ludzi,którzy maja o tobie inne zdanie? Rynsztokowym słownictwem,nie zakrzyczysz tego co ci tu parę osób słusznie napisało.

Gość gość
ŻabAlka dziś " gość dziś jednak zabo udowadniasz, ze jestes zalosna xx jesli 100 osob powie, ze jestes koorwa a ty nadal bedziesz twierdzic ze nie.......................... " oho, argumentów brak, nerwy puściły, więc zaczęły się epitety X X to zupelnie tak jak ty:D :D

Gość gość
Kucharz mnie nie rzucił więc ta próba nie działa X buahahahahahhaha!:):)

Gość gość
zaba ty zmien nicka na wulgarna histeryczka

Gość gość
ja pitole:o teraz wg. paranoi zaby kazdy kto tu pisze to jest jakas fanka macka ktora chce ja sklocic z iftar?WTF?

Gość gość
ŻabAlka 2016.04.25 cóż, Maciek wyraźnie wczoraj napisał, że on bronił w ten sposób panny gosc k. jak już ktoś wczoraj zauważył, musiały ją określenia Iftar mocno zaboleć. bolą was bezpodstawne wyzwiska? xxx A ciebie co tak zabolalo w durnowatych hejtach na Iftar, ze tak jej bronisz?:D:D przeciez to tylko bezpodstawne pierdy i pomowienia

Gość gość
Pavlo1985 dziś No i złapałam jakiegoś wirusa x To już ze swoim facetę :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość gość
gość dziś ŻabAlka 2016.04.25 mi tam jedna rzecz mocno nie pasuje do całości - skoro rzekomo to kucharz porzucił Iftar, to dlaczego to ON uciekł z płaczem z kafeterii? dziwne, nie? X Nie uciekl z placzem, tylko zdeprymowany przestal pisac. Dlatego, ze po porzuceniu Iftar z zemsty osmieszala go na forum.

Gość MrUfo
no, teraz zaba sie bedzie cieszyc, ze wreszcie NA NIA uwagga przeszla:classic_cool:

Gość gość
ŻabAlka dziś swoją drogą - dobre kilka dni zajęło etatowym kretynom wyszukanie jakiegoś cytatu do zmanipulowania przeciwko mnie. a i tak nie wyszło. tyle dni intensywnego wysiłku umysłowego kilku osób na nic. oto obraz umysłowej nędzy drużyny przeciwnej cool.gif żal mi ich X nikt cie nie chcial zmanipulowac, w tym nie bylo nic dotyczacego ciebie, ale ze sie wciagnelas do gry......

Gość gość
ike jak zwykle trafia w samo sedno:) ci co pamietaja ja i jej styl wiedza o czym mowa

Gość gość
gość dziś zaba czym jestes tak wku/rwiona? tym, ze jakies chlystki pisza hejty o rzekomym puszczalstwie iftar? czy dlatego, ze wypada ci pozostac lojalna butelierka kolezanki, ktora na forum wywlekala sprawy z prywatnej znajomosci (z kucharzem)? >>>>>>>>>>>> nooooo wlasnie

Gość gość
Gosc k napij sie melisy bo widac ze juz z nerwów nie wyrabiasz

Gość gość
oooo, zaczyna sie:D teraz kazdy gosc to bedzie gosc k, a po zmianie warty kazdy gosc to bedzie iftar:D :D :D kupa jelopow

Gość gość
Stonka sie znowu trawa ujarala :D :D :D

Gość gość
Stonka sie nie loguje, oficjalnie jest na urlopie w klopie :D

Gość gość
Nie uciekl z placzem, tylko zdeprymowany przestal pisac. Dlatego, ze po porzuceniu Iftar z zemsty osmieszala go na forum. X wszystko się zgadza

Gość gość
Ośmieszyć można tylko głupka :D

Gość gość
osmieszyc mozna tylko siebie:P

Gość gość
coz, tylko osoby bardzo prymitywne posuwaja sie do takich zagrywek, jak kpiny i proby osmieszenia innych. zemsta godna damy:classic_cool:

oooo, zaczyna siesmiech.gif teraz kazdy gosc to bedzie gosc k X Wlasnie widze. Ale zmarwie was. Po co mialabym jechac po kimkolwiek z pomaranczy? Moje stanowisko co do Iftar chyba wszyscy znaja, a ze siedzi tu wiecej ludzi, ktorzy pamietaja jak bylo i pociagneli temat, to juz nie moj biznes. Co do Zabci, to szczerze nie mam zdania, jest tu raczej bezplociowa postacia, choc nie powiem, wydawala mi sie bardziej bystra jak ja tylko podczytywalam, a stracila przy blizszym poznaniu. Szczerze, to juz wole Zuze. Milego dnia wszytkim ;)

Gość gość
Iftar to prymitywna grubaska dlatego znalazła nic porozumienia z ropuszyskiem i lady ola.