Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat, na który nie zapraszamy Maćka B

Polecane posty

Gość gość
zapomnialam o jeszcze jednej przyjaciolce naszej babki ksiezniczki-zapijaczona otulona

Gość gość
To ośmieszyła go i uciekł z forum czy próbowała i pisze tu nadal :D sam się ośmieszył :D

Gość dobre sobie ropucho
ŻabAlka dziś swoją drogą - dobre kilka dni zajęło etatowym kretynom wyszukanie jakiegoś cytatu do zmanipulowania przeciwko mnie. x sama prosisz o wklejenie ci postu zarzucajac czlowiekowi klamstwo iz takiego nie ma,a pozniej tego co wklejasz wyzywasz od kretynow? i jaka tu manipulacja? krasnoludki to za ciebie pisaly?widac po tym co piszesz,ze bylas niezdrowo nakrecona ciekawoscia i hejt c****asowal,zreszta ciagle probujesz nieudolnie zwrocic na siebie uwage,a to lekarzami,a to choroba,moze opisz jeszcze kolor swego stolca co rano.

Gość gość
kucharzyna zwiał z forum bo go iftar ośmieszyła :D :D :D dupa nie facet :D

Gość gość
Jaka jest zemsta godna damy to widzieliśmy na przykladzie gosc k ktora nasłala swojego przydupasa Reksia zeby podgryzal Iftar, a sama tchorzliwie schowala sie w pomaranczy, nie pierwszy raz zreszta.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam.

Gość gość
kooorfa juz mam dosyć tych kolejnych odsłon sądu ostatecznego. wsyscy sa źli, podli i zasługuja na ogień piekielny kooorfa. mamy już pakowac kąpielówki do kotłów z gorącą smoła i okulary spawalnicze w miejsce przeciwsłonecznych czy mozna to kupic na miejscu?

Gość gość
ciezko pobić ropuszysko która wymyslila sobie faceta z kafeterii i wpadla odpowiadajac jako on

Gość gość
przylazła jakas kooorfa napiertala retrospekcjami, materializuje świadków i dowody zgodnie z własną wizja tego jak powinna sie toczyć rozprawa jeszcze kooorfa brakuje aniołów w roli policjantów. idź ższ kooorfo wreszcie stąd bo jak ja ci zrobie sprawe to zaocznie a wyrok zapadnie niespodziewanie acz niechybnie

Gość gość
a zresztą tak przyzanjemy sie do winy mam to kooorfa w dooopie wydaj wreszcie wyrok bo wole sie smażyc w piekle całą wieczność niż kooorfa wysłuchiwać tych smętów przez reszte życia

Gość gość
jeszcze w dodatku troll posunał sie do stwierdenia że to nie on jest winny trollingu tylko ci któzy na niego reagują to już jest kooorfa szczyt wszystkiego. nie wiem łajzo kto cie robił ale z pewnością robił cie przez dooope bo nie wierze że takie goooofno było kiedyś płodem. mogło być co najwyżej zatwardeniem,któóre jakiś pedał wydobył na świat swoim koootasem z innego pedała

Gość gość
masz cos do kogoś to powiedz kooorfa jano kim jestes i co chodzi pedale piertolony bo mi zaczynasz naprawde działac na nerwy

Gość gość
jepnąc ci ty kooorfa obszczymurze zajepany? wuypiertalaj stąd kooorfo i to od razu bo jeżeli nie stac cie na powiedzenie wprost o co ci chodzi to twoje kooorfa moralitety możesz se wygłaszac do ściany albo sufitu na jedno wyjdzie. konkretny grzech (twoim zdanem) konkretna kara a nie bedziesz tera przewracał niebo i ziemie do góry nogami żeby udowodnic ze ktos jest winny wszystkiemu przy okazji twojej krzywdzie. wkkorfiają mnie takie tcgórzliwe skooorfysyny jak ty

Gość gość
choooj cie zwącha kooorfo wspomnisz moje słowa

Gość gość
Emski, spokojnie, to tylko zabawy i gry towarzyskie :D

Gość gość
O patrzcie gosc k sie zalogowala i dalej smrodzi Zabie :D:D:D

Gość gość
no to koniec zabaw i gier towarzyskich bo sa nudne jak stosunek slimaków

Gość gość z pomaranczy
Zaba zadaje sie z najobrzydliwszym kafeteryjnym sortem: ludzmi ktorzy sprawy z prywatnej znajomosci wywalaja na forum w celach kpin. Mimo, ze sama kiedys doswiadczyla podobnej nielojalnosci od jakiejs zaufanej osoby. Ciekawe kto to mogl byc...

Gość _iftar_
Gosciówa ty głupsza jesteś niż pół cegły :D

Gość gość
gość dziś no to koniec zabaw i gier towarzyskich bo sa nudne jak stosunek slimaków x Wręcz przeciwnie, przysporzyły wiele emocji wielu osobom jak nigdzie indziej na innym topicu. :classic_cool:

Gość gość
wszyscy sa koorfa wszystkiemu winni oprócz sprawcy. ja jestem winny temu, że kto kiedys użył mojego imienia na forum - oznacza to wg trola pisemną zgode na wpiertalanie sie z butami w moje prywatne zycie. żaba jest winna, że reagują na epitety bo prowokuje trola ofiary gwłatów są winne bo mogły sie przemieszczac kanałami zamist paradować po ulicach na których akurat urzędują bandyci, wszyscy są winni i źli. tylko troll jest niewinny bo oczywiście nie ma żadnego trola. to praca zbiorowa tylko przez przypadek wykazująca cechy wspólne w każdym fragmencie.

Gość gość
_iftar_ dziś Gosciówa ty głupsza jesteś niż pół cegły smiech.gif x Powiedziała mondra, która o swoich związkach/przygodach klepie na publicznym forum. :D "D :D

Gość gość
zaraz sie dowiemy, że jak ktos sie broni tzn że też jest winny bo niewinny nie ma sie przed czym bronic. i tak kooorfa juz enty dzień skolei intensywnego trolligu, nakręcania atmosfery i nieuzasadnionej radości jakiegos cwaniaczka z rzekomego sprytu. może wsszyscy zaczniemy udawać kogoś innego w tym ciebie i zostaniemy trollami? gdzie w tedy bedziesz trolował? na elektrodzie?

Gość gość
gość dziś ❤️ ❤️ ❤️ :)

Gość gość
gość dziś _iftar_ dziś Gosciówa ty głupsza jesteś niż pół cegły smiech.gif x Powiedziała mondra, która o swoich związkach/przygodach klepie na publicznym forum. smiech.gif "D smiech.gif xxx "ciete riposty" iftar? jak zwykle bezcenne;):P

Gość gość
nie to ty o nich klepiesz ona tylko kiedys o nich wspomniała. kolejny raz stosujesz ten sam zabieg. przypisujesz innym swoje zasługi. puytam sie po raz ostatni: masz coś konkrtnego do kogoś tu z obecnych izależy ci na wyjaśnieniu sprawy czy uważasz, że można kogoś zniszczyc na forum co sugerowałoby, że jesteś totalnym nolifem

Gość gość
Uwaga! Malcolm się rozkręca, nie wiadomo czym się to skończy ale nie jest dobrze. Pióra polecą jak nic. :classic_cool:

Gość gość
gosc k jest wszedzie ropucha ja niedlugo na podpasce zobaczy