Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat, na który nie zapraszamy Maćka B

Polecane posty

Gość gość
kum kum re re

Gość gość
ciekawe jaki ta gruba prukfa ma nick na erotycznym bo ze tam siedzi jak niby zasuwa w robocie to sie przyznała

Gość gość
łupu cupu :D

Gość gość
gość dziś ciezko pobić ropuszysko która wymyslila sobie faceta z kafeterii i wpadla odpowiadajac jako on X X i ona tu kogoś poucza:D

Gość gość
robisz podstawowy błąd atakujesz na wszystkich frontach licząc na to że kazdy potraktuje to jako prowokacje ze strony konkretnych ludzi i z konkretnych powodów (krótko mówiąc kogoś z kim mieli do czynienia) ty nie masz żadnych powodów i motywów a przynajmniej natury moralnej bo atakujesz sz wszystkich jak leci czym sie da i niezachwianie wierzysz, że każdy zzuci to na karb eskalacji konfliktu. jak mam ci coś doradzić to chociaż udawaj, że stoisz po czyjejś stronie i likwiduj po kolei korzystając z przewagi liczebnej. to co robisz to amatorszczyzna. pokazałbym ci jak to sie robi ale nie niestety nie mam serca do takich gierek co wiecej uważam je za z góry przegrane i wielce ryzykowne. nie wiem jaki cel sobie postawiłes o ile jakikolwiek w ogóle ale gwarantuje ci, że dopóki ja tu jestem nie uda ci sie go zrealizowac. bo mnie denerwujesz. w zasdzie mam wyjepane na to forum i na ciebie ale mnie wkooorfiasz po prostu. wyobraża sobie jaki koorfa jesteś szczęśliwy udając cwańszego niz jestes jak równiez to co byś robił gdybys miał wieksze możliwosci. dlatego ci nie odpuszcze mendo ludzka

Gość gość
gość z pomaranczy dziś Zaba zadaje sie z najobrzydliwszym kafeteryjnym sortem: ludzmi ktorzy sprawy z prywatnej znajomosci wywalaja na forum w celach kpin. Mimo, ze sama kiedys doswiadczyla podobnej nielojalnosci od jakiejs zaufanej osoby. Ciekawe kto to mogl byc... x a to sie zgadza, ktos zabie zrobil taka niedzwiedzia przysluge, zreszta to na kafeterii juz prawie norma, wystarczy poczytac np. topiki o noxelii:o

Gość gość
przepchniesz chociaż kooorfo czy nawet to za ciebie trzeba robic pedale nietojepany?

Gość gość
Czyli iftar jest przydadzista?

Gość gość
re re kum kum

Gość gość
bedzie walka mokrych podkoszulkow

Gość gość
zbierasz jakies "dowody"? jesteś płatnym prowokatorem na zlecenie? nabijasz stastystyki wejsć i postów dla reklamodawców? kiedyś sie wielce zdziwisz jak twoje dzieci zapytaja cie z uśmiechem na ustach "jak sie czujesz" zaraz po tym jak obudzą cie w srodku nocy tylko po to żeby cie wysłac do hospicjum gdzie nie będziesz generował kosztów. taki kooorfa będzie efekt waszej "inteligencji" i cwaniactwa

Gość gość
pisz, pisz, co se będziesz żałował znalazł się obrońca wszelkich uciśnionych :D:D"D

Gość gość
ewentualnie będą cie chcieli ubezwłasnowolnić w celu przejecia nieruchomości albo majatku o ile jakikolwiek posiadasz. to tylko przykład bo wsadzając fiuta w dooope dzieci raczej sie nie zrobi ale gwarantuje cii, że to co robisz odbije ci sie w przyszłości śmiertlelna czkawką. ludzie nie są głupi potrafią sie uczyc głównie przez nasladownictwo. nie wiem czy jestes takim zjepem z charakteru czy zawodowo ale na twoim miejscu juz opracowywałbym jakas nową taktykę bo jeżeli uważasz, że "anoniowośc" i i rżniecie cwaniaczka uchroni cie przed totalnym brakiem zaufania d o kogokolwiek to sie mylisz sam sobie ukręcisz sznur i postawisz szubienice. o ile sie chcesz założyc?

Gość gość
iftar zrob sobie na erotycznym nick przysadzista prukwa

Gość gość
iftar to tłusta poczwara

Gość gość
Przysadzista i stara prukwa, Iftara mewka.

Gość gość
Iftara grasuje na erotycznym?

Gość gość
Gosciowka kiedys opisala swoj zwiazek na forum, dlatego musiala zmienic niczek.

Nie, Gosciowka nie opisala zwiazku na forum, ani nie wyslala nikomu zadnyc zdjec. Dlatego teraz siedzi spokojnie i obserwuje jak sie inni nerwkuja :classic_cool: 🖐️

Gość gość
stosując analogie militarne najlepiej byłby zastosowac taktyke spalonej ziemi jak rojanie wobec napoleona, który z kolei uwielbiał dzielić siły przeciwnika głównie podstępem i niszczyc go etapami. zakładajac, że napoleon jako mason nie odgrywał jedynie swojej roli to wartoby też pomyslec o zwabeniu cie do moskwy a następnie jej spaleniu wraz z zapasami i (co sie rozuie samo przez sie) opałem na ogniska niezbędne do przezycia w ziemie;) pomijając równiez jego role w przejeciu przez rotszyldów całej anglii to możesz mieć również kolejny finał tym razem pod waterloo. tam nie miiał wyjścia musiał pokonac wszystkich od razu z powodu klęski w rosji, gdzie stracił armie i poparcie. zdaje sie, że ty juz swoją rosje miałes bo ewidentnie zmierzasz pod waterloo.jak znajde czas na takie rozkminy to powiem ci jak bym cie przecwaniaczyl. wydaje sie to dosyc prostw kwestia odpowiedniej przynęty. zważywszy na to, ze łykasz wsjo jak leci to juz jesteś przegrany

Gość gość
widzisz ja sie nie bede z nikim na privach dogadywał odnosnie taktyki wobec ciebie bo nie wiem kim jesteś. ale pewnie na to również liczysz o ile masz kontkt mailowy z tubylcami. to by ci dało wglad w plany. pomijam, ze to broń obosieczna co tez mogłoby cie zabic ale istnieje jeszcze możliwośc, że jest to również akcja grupowa i w ten sposób zdradze jedynie swoje plany bez dekonspiracji twojej tozsamości. tak czy srak jakbym był takim totalnym zjepem jak ty spędzającym tu całe życie to bym cie podszedł jednak nie zalezy mi na tym póki co. poki co. dlatego jako że zawsze wole unikac rozlewu krwi przemawiając do rozsądku niniejszym przemawiam ci do rozsądku po raz ostatni później będzziesz mógł liczyć wyłącznie na moje nygustwo

Gość gość
Jakie zdjecia ? Pochwal sie gosciowko komu slalas

Gość gość
chociaz z drugiej strony możemy sie tak bawić. prędzej czy póxniej cos chlapniesz, albo nawet czegoś nie powiesz. po nitce do kłebka, mahomet, góra, i inne takie. to ze standardu. jeżeli chodzi o autoskie pomysły to sam sie boje co moge wymyślic.

Gość pyt do wtajemniczonych
dlateczego kolega o imieniu, ktorego nie wolno wymawiac ma ksywke eM? czy to jest skrot od czegos?

Gość gość
puk puk gdzie się podział Maciek B. ?