Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę ludziom którzy są utalentowani

Polecane posty

Gość gość

Ja chyba nie posiadam żadnego talentu. :( Kiedyś sądziłam, że jestem dobra w pisaniu (chwalono moje teksty, nawet raz otrzymałam propozycję pracy jako copywriter w świetnej firmie - niestety za późno przeczytałam wiadomość ), ale teraz zwątpiłam w swoje zdolności. Ostatnio odpowiedziałam na kilka ogłoszeń związanych właśnie z tworzeniem tekstów i w załączeniu przesłałam kilka swoich, ale pozostały bez odpowiedzi... Czuję się przybita. :(

Gość gość
Ja bym chciała nauczyć się grać na skrzypcach, ale to trudne.

Gość gość
Też kiedyś o tym marzyłam, ale potem doszłam do wniosku, że wolę rozwijać się w kierunku literacko - dziennikarskim. Niestety wygląda na to, że tylko łudziłam się, że posiadam talent pisarski. Czuję się oszukana przez osoby, które przez lata wmawiały mi to. Tak naprawdę jestem zwykłym beztalenciem i nie mam żadnych podstaw ku temu, aby myśleć o sobie pozytywnie.

Gość gość
i zwątpilas tylko dlatego,ze jak na razie nikt ci nie odpisał?? a moze po prostu zglosilo sie wielu ludzi i siłą rzeczy wybrali kogoś innego bo nie starczyło miejsca dla wszystkich..nie poddawaj się jak ci na tym zależy

Gość gość
Talent to ...zaczyn drożdżowy, ale ciasto drożdżowe trzeba ubijać ile sił, by urosło... Można całe życie być utalentowanym leniem, I nic z tego nie bèdzie, z posiadania tego talentu. Zmarnuje się. Aby rozwinąć talent, potrzebne jest samozaparcie, indywidualna ciężka, systematyczna praca , stała analiza błędów i pokorne ich poprawianie, swoisty akt woli, by dąźyc do upragnionego celu, sukcesu, pozycji. Ale...nie spoczywamy na laurach, bo nad talentem trzeba pracować całe zawodowe życie, mieć mocny charakter, i nigdy nie zalamywac się porażkami, chwilowymi niepowodzeniami. Trzeba analizować blędy, poprawiać je i z jeszcze większą pasją pracować dalej. Jestem artystą muzykiem.

Gość gość
Owszem, zwątpiłam w siebie z tego powodu. Odnoszę wrażenie, że jest coś nie tak z moimi tekstami, a najgorsze jest to, że nie wiem o co dokładnie chodzi. Gdybym wiedziała co mam zmienić, to bym to zmieniła, a tak to tylko się zamartwiam. :(

Gość gość
do artysty muzyka,który się wyżej wypowiedział:...........bardzo podoba mi się Twój wpis,ale mam pytanie-jaką wartość ma dla Ciebie zaglądanie na to forum?

Gość gość
co masz zmienić? przede wszystkim to zamartwianie się odrzuć..konkurencja jest duża,wiec to ze cie nie przyjeli to na pewno nie wina tekstóe