Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwolnili mnie. Nie Wiem Co Dalej.

Polecane posty

Gość gość

Zwolnili mnie z pracy. Czuję się bezużyteczna. Nie chcą mnie w pracy to znaczy ze się nie sprawdzam, że nie mam nic do zaoferowania. Wiem, że to nie była praca dla mnie, ale jest mi bardzo smutno. Nie wiem czy znajdą inna prace, czy będę miała za co żyć. Wiem za to ze chłopak mnie zostawi, bo już kiedyś powiedział ze jak stracę prace to koniec z nim. Zdezorientowana, smutna i zła. Najgorsze ze to nie do końca z mojej winy.staralam się dobrze pracować. Ale nie wyrobilam limitów.

Gość gość
to ilu dziennie klientów obsługiwałaś ?

Gość gość
A co to za chlop jak nie wspiera Cie w takiej sytuacji ? Kopnij go w d**e a pozniej wez sie za szukanie pracy

Gość gość
Jeszcze na domiar złego jak mnie zwolinili to popiłam sobie i ktos mnie nagrał jak pale i srramm

Gość gość
dziwna jesteś,ja się sama zwolniłam ,i bardzo mnie to cieszy:-) nie mam ochoty oglądać niektórych wrednych pysków,a mój się też ucieszył bo mam więcej czasu dla niego,no ale niedługo trzeba znów wyjść do tych parszywych gęb :-)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona