Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojczym szuka pomocy

Polecane posty

Gość gość

Hej, wam. Mam bardzo duzy problem i nie z dzieckiem ani z kobieta ponieważ moje dziewczyny mnie kochają a ja je Kocham a moi rodzice przybrani dziadkowie zrobia wszystko dla wnuczki. Spodziewamy sie dziecka. Mam problem z biologicznym ojcem, mianowici Robi jej wodę z mózgu malej, zastrasza rozbija Moją rodzine oraz przez niego Moja kobieta wyladowala w szpitalu. (Nie wiedzialemczy mam ratowac moje nie narodzone dziecko czy ukochana kobiete) Błagam o pomoc!!!

Gość gość
Piąty raz czytam i nie łapię o co ci chodzi. Możesz napisać jeszcze raz, tym razem po polsku?

Gość gość
ale jak mamy ci pomóc? mamy za ciebie obić mu mordę?

Gość gość
Chcesz pomóc sobie i Twojej rodzinie to marsz do rodzinngo adwokata. Zbieraj dowody, (załóż sobie notes) w formie pisania krótkich uwag. Dokładnie ale zwięźle spisuj sytuacje, datę i okoliczności. Dobrze by było żeby Te sytuacje miały pokrycie osób trzecich (znajomi, rodzina, świadkowie wydarzeń albo danych sytuacji), przedszkole lub inne placówki (jeśli mała już do takie uczęszcza). Twoje same gadanie NIC nie da. Wszystko co mówisz musi być pokryte faktami bo inaczej to jest to tylko Twoja gadanina. Jeśli masz możliwość, nagrywaj po cichu co możesz. To nie będze powód dla sądu ale adwokat da Ci wiarę w to co przdstawiasz. Niestety, żeby coś zrobić SAM musisz od czegoś zacząć. Twoja kobieta nie może wystąpić o ograniczenie kontaktów z dziecka biologicznym i ojcem jeżeli ma do tego niepodważalne emocjonalne powody?

Gość gość
Dokładnie! Skoro rozmowy są nieskuteczne, to faktycznie zbieraj dowody i skieruj się z tą sprawą do adwokata, np. http://adwokat-pucilowska.pl/. Nie ma sensu marnować sobie i swoim ukochanym życia z takich powodów. Działaj! Trzymam kciuki!