Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowlę i ja u lekarza

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy- mam pytanie. czy zabrałybyście dziecko (niemowlaka) ze sobą do lekarza, gdybyście nie miały go z kim zostawić? Mąż wyjeżdża, nie będzie go 3 tygodnie, a ja w tym czasie będę mieć 2 wizyty u lekarza- u ortopedy i endokrynologa. Musze wziąć taksówkę i zabrać syna *6 m-cy ze sobą. Nie mam go z kim zostawić (rodzina daleko), zreszta karmię go piersią. Będzie w nosidełku.

Gość gość
No oczywiście,że zabierz ze sobą! a to pod gabinetem zostawisz? w wózku pod przychodnią? w samochodzie? Ze ci takie pytanie w ogóle do głowy przyszło...się dziwię...

Gość gość
Pewnie, że weż.

Gość gość
Nie, nie chodziło mi o zostawianie go pod przychodnia albo w samochodzie:) Chodziło mi tylko o to, czy kombinować i wołac koleżankę, sąsiadkę i stresować się czy zje z butli wtedy (której nie cierpi) czy po prostu wziąć ze sobą. I czy lekarzowi to nie będzie przeszkadzało, jak dziecko się dajmy na to rozpłacze w gabinecie itp.

Gość gość
A masz jakiś wybór?

Gość gość
śmiało bierz ze sobą

Gość gość
Ja też wszędzi biorę dziecko ze sobą. Męża nieraz nie ma od 7do 7. Nie mam już rodziców, którzy by mi pomogli.

Gość gość252
jeżeli w drzwi obok nie przyjmuje jakiś rodzinny i dziecko nie będzie narażone na kontakt z chorymi dorosłymi to nie ma przeciwwskazań :)