Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszĸaa

Lubie słoneczną pogodę zakładam wtedy okulary i mogę patrzeć na pupy facetów

Polecane posty

Gość gość
ja tez chodze w okularach ale patrze na cycki, lubie jak laskimaja duże dekolty, a jak im sutki przebijają przez ubranie to już w ogóle mi staje

Ja bardzo się wstydzę tak patrzeć a w okularach to nie widać. Wiec mogę bezkarnie ich oglądać.

Pati, witaj kwiatuszku 🌻🖐️ Na moją utytą dupcię byś se popatrzała? :P Żem se wczoraj grochówkie ugotował i tera takie boncury walę aż wstyd, ale czy pomimo tego moja dupcia byłaby se dla Ciebie atrakcyjna Patrysiu? 😘

Gość gość
powiem ci tak ty się nie musisz wstydzić bo jak kobieta patrzy na faceta, albo nawet by go za pośladki złapała czy za c***a to facet się uśmiechnie będzie wniebowzięty natomiast ja jako facet jak będę się gapił na cycki które chetnie bym dotknął i nie tylko to powiedzą ze zbok albo jeszcze dostane Plaskacza. nie wiem dlaczego wy dziewczyny tak macie ze z niektórymi rzeczami nie możemy was zrozumieć. podobajawam się chuje to dlaczego nie powiecie faceowi ze chcecie zlapac go za c***a, a jak macie fajne cyce to pozwólcie je dotknąć co w tym dziwnego, przecież się ubieracie seksi żeby się faceci ogladali

Gość gość
:-)

Gość gość
To ty spamuujesz dzifko to ciebie nie da się tutaj czytać! Samiaro!

Gość gość
Podszyw. Pewno jakis facet. Napisal ledwie 63 posty, w tym wiekoszsc to wklejone takie samoe o patrzeniu na tylki facetow. Jasne, kazda kobieta patrzy na tylek, to podstawa. Buhahahahaha.

Gość gość
pewnie gej, skoro pisze o facetach.