Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestes kochana. dziekuje

Polecane posty

Gość gość

napisalam mu zyczenia urodzinowe. on mi tak odpisal. nie widzielismy sie 2 miesiace. zalezy mi na spotkaniach z nim. on olewa. wie ze go kocham. czemu mi tak odpisal mimo ze wie ze go kocham? nie boi sie ze bede sie ludzic co do czegos? a moze tez teskni?

Gość gość
w doooooopie cie ma :) po prostu tak sobie napisał

Gość gość
powaznie? skad tak sadzisz? to by napisal dzieki kropka. a jednak napisal jestes kochana !

Gość gość
myslicie ze on sie jeszcze do mnie odezwie ?

Gość gość
No i co z tego,ze ci tak napisal. Gdyby byl zainteresowany byly by spotkania. Napisal ,bo widzi,ze sie zabujalas, a moze bedziesz mu kiedys awaryjnie potrzebna .

Gość gość
hej dzieki za odpowiedz. myslisz ze on tak odpisal bo chce mnie miec w zanadrzu? w zapasie?

rajcuje go to i Ci rzuca rybkę, żebyś się podnieciła - wiadomo, że jak się jest w kimś zabujanym, to jak dostaniesz coś takiego, to się podniecasz do obłędu. On jest tego świadom i ma pewnie ubaw. Takim postępowaniem nic nie ugrasz, bo to on powinien się o Ciebie starać. Wie, że ma szanse, ale nic nie robi tylko podjudza - to jest brzydkie i niemęskie zachowanie. Nie wychodź już z żadną inicjatywą, bo będziesz olana. Jeżeli długo się nie będziesz odzywać, a być może mu zależy to sam się odezwie. Inaczej narażasz się na ośmieszenie i olanie.

Gość gość
Tez tak mysle niestety. No facet zainteresowany tak sie nie zachowuje. W sensie,ze nie spotyka sie itp.,tylko rzuca jakies teksty zebys sie podjarala. Nie wiem,moze go to bawi,a moze chce zebys przyleciala i do wyrka mu wlazla bez wysilku z jego strony. Powie ci pozniej ,ze sama przeciez chcialas. Popieram powyzsze, dobrze o nim nie swiadczy.

Gość gość
wlasnie strasznie ciezka rozkmina z nim jest bo rzeczywiscie wie ze go kocham a tak mi pisze wie ze sie jaram mega sila rzeczy. a zdrugiej strony od kilku miesiecy odmawial mi sexu gdy sie do niego kleilam wiec juz calkiem nie rozumiem bo gdyby sie ode mnie tak calkiem opedzal to by odpisal dziekuje i tyle w temacie a tu podjaranie po miesiacu ciszy miedzy nami no i dlatego tak was prosze o porady czy on bedzie chcial wrocic do sexu ktory ostatnio odtracal