Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milos1990

Seks z wysoką dziewczyną

Polecane posty

Gość milos1990

Spotykam się obecnie z wysoką dziewczyną i w planach mam seks, ale mam pewne obawy. Mianowicie, ona jest wysoka, ma 175cm, ja 183 i boję się, ze w łóżku niektóre pozycję mogą wyjść pokracznie z powodu jej wzrostu i się skompromituję. Dotychczas miałem niskie, filigranowe dziewczyny i wiadomo, ze z takimi można robić różne fikolki i wszystko wychodzi zgrabnie i płynnie. A teraz? Poradzcie cos. Jakie są wasze doświadczenia? Może niepotrzebnie się przejmuje?

Gość Gothic
Weź ją od tyłu, "na pieska". I jednocześnie masuj palcami jej łechtaczkę.

Gość gość
k***a moj maz jest nizszy 5 cm i sie nie przejmuje, a ty robisz afere...

Gość pewlitt
ja w swoim życiu miałem 3 niskie (średnie), takie od1,60 do 1,65 i dwie do 1,75-1,78. Ja 187. Te niższe, filigranowe - fakt, bardziej takie sprytne, poręczniejsze, można podziałać natomiast dwie wysokie... no jest różnica. Ciągnie się to ciało i ciągnie, jej nogi się plączą bo długie. Może dziwnie to opisałem, może śmiesznie ale seks z niższymi dziewczynami jest według MNIE fajniejszy. Bosko jest trzymać w objęciach takiego małego (1.65);) kociaka, którego weźmiesz na kolana, a jej stopy są w powietrzu bo nie sięgają ziemi;)

Gość gość
tez wole takie do 170 faktycznie sa poręczniejsze i bardziej jebliwe, poprotu bardziej seksowne, gietkie czuje nad nimi dominacje, a wyższe typu 180 trochę sztywniejsze

Gość gość
10:53 Tego się właśnie obawiam:/ ech.. Przez to wyjde na jakiegoś łamag :/

Gość gość
10:58 Ona ma wsumie 175, czyli niewiele więcej niż 170, i mniej niż 180.

Gość gość
te nizsze filigranowe lepiej się nadziewają na kutasa, można je trzymać w powietrzu i nabijac duza trzeba o cos oprzeć, ale nie martw się tylko umawiaj się na bzykanie bez zadnego ale

Gość gość
Hm.. czyli moje obawy się potwierdziły :(